Έξι καινούργια τραγούδια έχουν έτοιμα οι Avenged Sevenfold

19/11/2012 @ 11:35
Τον τελευταίο καιρό υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με το εάν οι Avenged Sevenfold θα επέστρεφαν σύντομα δισκογραφικά ή όχι.

Αντίθετα όμως με τη φημολογία, ο διάδοχος του "Nightmare" είναι ήδη στα σκαριά και ο τραγουδιστής τους συγκροτήματος, M. Shadows, μίλησε για αυτόν σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Αμερική.

Όπως δήλωσε, η μπάντα δουλεύει πάνω στο νέο άλμπουμ από τον Αύγουστο.

«Προσπαθώ να μην μιλάω πολύ για τον καινούργιο δίσκο, γιατί ξέρετε πως είναι ο κόσμος του ίντερνετ, όμως θα πω απλά αυτό: Έχουμε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, μένουμε πιστοί σε αυτή και νιώθουμε πραγματικά ικανοποιημένοι με το να γράφουμε βάσει των όρων που οι ίδιοι έχουμε θέσει στους εαυτούς μας.»

Και συνέχισε: «Το άλμπουμ αναπτύσσεται πολύ ωραία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπαίνουμε στο στούντιο, έχουμε έξι τραγούδια με τα οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος και συνεχίζουμε το γράψιμο κάθε μέρα.»

Οι Avenged Sevenfold μας έδωσαν τα πρώτα σημάδια επιστροφής πρόσφατα, καθώς κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, το "Carry On". Όσο για τον καινούργιο δίσκο, αυτός εκτιμάται να κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο καλοκαίρι.
  • SHARE
  • TWEET