Έξι χρόνια Schooldrivers: Παίξε headliner στην επετειακή συναυλία τους

Ένας online διαγωνισμός για μαθητικές και φοιτητικές μπάντες

02/10/2014 @ 14:43
Οι Schooldrivers κλείνουν έξι χρόνια και ψάχνουν τη μαθητική (ή φοιτητική) μπάντα που θα γίνει ο headliner της επετειακής συναυλίας τους το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο Lost N Found!

«Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε νεότερα παιδιά να ζήσουν ένα live όπου κανείς δεν θα τους αντιμετωπίσει ως support με πρόχειρα soundcheck και φτηνό εξοπλισμό αλλά ως το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς με όλο το πακέτο που αρμόζει σε ένα headliner. Επιλέξαμε αυτό τον τρόπο να πούμε ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που μας ακολουθούν στα έξι χρόνια που είμαστε μπάντα και που κάθε φορά μας γεμίζουν με την ενέργειά τους και κάνουν ακατανόητο χαμό σε κάθε live μας.» - δηλώνει ο Kay Darens, τραγουδιστής της μπάντας.

Αν είσαι σε μπάντα και τουλάχιστον τα μισά σου μέλη είναι κάτω των 18 ετών και από Αθήνα μπορείς να δηλώσεις εύκολα συμμετοχή στο ειδικά διαμορφωμένο application που θα βρεις στο official Facebook page των Schooldrivers.

Είναι εύκολο και γρήγορο: συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, βάζεις ένα link από ένα Youtube βίντεο με το κομμάτι σου (που μπορεί να φαίνεσαι ή όχι) και είσαι έτοιμος. Το βίντεο με τις περισσότερες ψήφους κερδίζει.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 1 μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2014 και η νικήτρια μπάντα πέρα από το live (διάρκειας 45 λεπτών) θα βιντεοσκοπηθεί και θα φωτογραφηθεί από επαγγελματικό συνεργείο και το υλικό θα παραχωρηθεί για δική τους χρήση - δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εύκολα εδώ.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET