Έξαλλος ο Mike Tramp των White Lion λόγω του πρόσφατου αεροπορικού δυστυχήματος

«Ποτέ θα σταματήσει αυτό;» αναρωτιέται εξαγριωμένος ο frontman των White Lion

30/03/2015 @ 12:52
«Η καρδιά μου είναι γεμάτη πόνο για τους ανθρώπους που δεν κατάφεραν να γυρίσουν σπίτι τους» έγραψε ο Mike Tramp στη σελίδα του στο facebook του και πρόσθεσε «και για εκείνους που έμειναν πίσω με κενές καρδιές χωρίς τους δικούς τους, ξεχωριστούς ανθρώπους στις ζωές τους.»

Στην πτήση της Germanwings 9525 ,σκότωθηκαν 150 άτομα όταν το αεροπλάνο συγκρούστηκε σε ένα φαράγγι τον Γαλλικών Άλπεων. Τα ευρήματα απο ηχογραφήσεις του πιλοτηρίου της καταδικασμενη πτήσης απέδειξαν την ανάμειξη του συγκυβερνήτη.

«Είμαι άναυδος και δεν μπορώ να καταλάβω,» πρόσθεσε ο Mike Tramp, «πως εμείς ως άνθρωποι έχουμε φτάσει σε σημείο όπου τα παιδιά δεν είναι ασφαλή στο ίδιο τους το σπίτι και οι επιβάτες δεν είναι ασφαλής στα έμπιστα χέρια των κυβερνητών ή στην προκειμένη περίπτωση συγκυβερνητών. Γιατί να πρέπει να πληρώνουν με την ζωή τους άνθρωποι εξαιτίας της δυστυχίας, των θρησκευτικών πιστεύω ή τον οποιοδήποτε άλλο λόγο μπορούν να βρουν; Εάν δεν σου αρέσει η ζωή σου και ο γιατρός σου, η οικογένεια σου,οι φίλοι σου ή ο Θεός δεν μπορεί να σε βοηθήσει, μην ξέσπας σε εμάς. Δεν είναι δίκαιο. Είναι μια δειλή δικαιολογία.R.I.P σε όλους τους επιβάτες της πτήσης της Germanwings 9525. Δεν το αξίζατε αυτό. Κανείς δεν το αξίζει.»
  • SHARE
  • TWEET