Είναι πια επιβεβαιωμένο: νέος δίσκος από τους Deep Purple μέσα στο 2015

Στην Πορτογαλία χτίζεται η ραχοκοκαλιά του

03/07/2014 @ 10:58
Οι Deep Purple επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν νέο δίσκο μέσα στην επόμενη χρονιά.

Πριν λίγο καιρό, ο Ian Gillan είχε αποκαλύψει ότι το συγκρότημα βρισκόταν σε στούντιο στην Πορτογαλία δουλεύοντας πάνω στο επόμενο δισκογραφικό του πόνημα.

Τώρα, ο μπασίστας Roger Glover δήλωσε ότι οι συνεύρεσή τους στην Πορτογαλία είχε ως αποτέλεσμα πολλές ιδέες για νέα τραγούδια. Πριν εμφανιστούν στο γαλλικό Hellfest, μίλησε στο Rock Meeting:

«Αυτό που συνέβη με το "Now What" (σημ.: Ο προηγούμενος δίσκος τους) ήταν ότι δουλέψαμε σε ένα στούντιο στην Ισπανία για περίπου μία εβδομάδα, έπειτα είχαμε ακόμα μια τέτοια περίοδο σύνθεσης νέου υλικού και εν τέλει το ηχογραφήσαμε. Μας είχε πάρει οχτώ χρόνια για να κυκλοφορήσουμε δίσκο. Δεν θα ζήσουμε τόσο πολύ ώστε να περιμένουμε κι άλλα οχτώ χρόνια.»

«Είχαμε μια συνεδρία σύνθεσης κομματιών πριν δύο εβδομάδες στην Πορτογαλία και έχουμε πια περίπου δώδεκα ακατέργαστες ιδέες και τζαμαρίσματα, μερικά από τα οποία θα τα καταφέρουν να μπουν στο άλμπουμ. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη μια τέτοια συνεδρία αργότερα στο 2014 και νομίζω ότι πιθανότατα θα κυκλοφορήσουμε το δίσκο την επόμενη χρονιά - δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά σίγουρα θα κυκλοφορήσει.»
  • SHARE
  • TWEET