«Είμαι έκπληκτος με την καθυστέρηση της επίθεσης των τρομοκρατών»

Ο Kerry King των Slayer παίρνει θέση για την τραγωδία του Παρισιού

29/11/2015 @ 10:36
Ο Kerry King μίλησε πριν λίγες μέρες στην βελγική Gazet van Antwerpen και μεταξύ άλλων είπε τη γνώμη του για τα όσα συνέβησαν στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

Ο κιθαρίστας και συνθέτης των Slayer δηλώνει, ειρωνικά, έκπληκτος για την... καθυστέρηση της επίθεσης: «Είμαι έκπληκτος με την καθυστέρηση των τρομοκρατών να χτυπήσουν μια rock συναυλία. Γιατί απλά μισούν την rock. Μισούν τον τρόπο ζωής μας. Μισούν το γεγονός ότι διασκεδάζουμε και έχουμε ελευθερία. Και αυτό βέβαια είναι τρομερό. Όσα συνέβησαν κάνουν τον κόσμο να σκέφτεται σοβαρά να πηγαίνει σε συναυλίες. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τις ζωές μας, αν δεν το κάνουμε, αυτοί θα έχουν κερδίσει...»

Οι Slayer έχουν γράψει τραγούδια για την αρνητική επιρροή της οργανωμένης θρησκείας. «Είναι το πιο γελοίο πράγμα, να σκοτώνεις τον άλλο επειδή πιστεύει κάτι άλλο. Αλληλοσκοτωμοί για αιώνες στο όνομα της θρησκείας».

Ο King δηλώνει πως δεν είναι από τους τύπους που ανησυχούν και φοβούνται. «Πήραμε αεροπλάνο μετά την 11/9, συνεχίσαμε να παίζουμε μετά τη δολοφονία του Dimebag. Κάνε αυτό που γουστάρεις και πάψε να ανησυχείς. Στο κάτω κάτω, μπορεί να βγεις από το σπίτι σου και να σε πατήσει φορτηγό».
  • SHARE
  • TWEET