Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής των Anal Cunt

14/06/2011 @ 09:34
Το περασμένο Σάββατο, 11 Ιουνίου, ο τραγουδιστής των grindcore metallers Anal Cunt, Seth Putnam, υπέστη καρδιακή προσβολή και απεβίωσε σε ηλικία 43 ετών.

«Είναι αλήθεια πως ο Seth Putnam, ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς της grindcore σκηνής, άφησε την τελευταία του πνοή λόγω καρδιακής προσβολής. Η μπάντα βρισκόταν σε διαδικασία ηχογράφησης καινούργιου δίσκου, οπότε ο μουσικός του επιτάφιος πιθανώς θα περιμένει κι άλλο. Να υπενθυμίσω επίσης σε όλους πως, παρόλο που ήταν ένας αντισυμβατικός καλλιτέχνης, δεν έπαψε να είναι άνθρωπος που αγαπήθηκε από φίλους και συγγενείς. Ελπίζω να μην ξεχαστεί αυτό και γεμίσει το internet με κακόβουλα μηνύματα, πράγμα που είναι το τελευταίο που επιθυμεί η οικογένειά του. Έζησε και πέθανε με τα δικά του πιστεύω. Τουλάχιστον ας σεβαστούμε αυτό το γεγονός», δήλωσε η ατζέντης της μπάντας, Kim Kelly.
 
Τον Οκτώβριο του 2004 o Seth Putnam είχε νοσηλευτεί σε κωματώδη κατάσταση έπειτα από συστηματική χρήση υπνωτικών χαπιών επί δύο μήνες και ξεκίνησε αγωγή με αντικαταθλιπτικά χάπια, τα οποία, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, δε στάθηκαν ικανά να τερματίσουν τη χρήση ηρωίνης, κοκαΐνης και ποτού που έκανε. Περιβόητη έχει μείνει η στιγμή όπου στη διάρκεια συναυλίας (;) των Anal Cunt είναι με τη σύριγγα στο χέρι, την ίδια ώρα που γυναίκα του κάνει πεολειχία.
  • SHARE
  • TWEET