Έφυγε από την ζωή ο θρύλος της Motown, Jimmy Ruffin

Ήταν αδελφός του τραγουδιστή των Temptations, Davis Ruffin

20/11/2014 @ 16:33
Έφυγε από την ζωή στα 78 του χρόνια ο Jimmy Ruffin, τραγουδιστής και θρύλος της Motown, και αδελφός του τραγουδιστή των Temptations, David Ruffin. Σύμφωνα με το Associated Press, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Las Vegas, χωρίς να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Ruffin υπέγραψε στην Motown το 1966 και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε την Top 10 επιτυχία "What Becomes Of The Brokenhearted". Ακολούθησαν τα "I've Passed This Way Before," "Gonna Give Her All the Love I've Got," "Don't You Miss Me A Little Bit Baby", "I'll Say Forever My Love" και "Maria (You Were Τhe Only One)", και το 1980 το "Hold On (To My Love)", τελευταίο του single που μπήκε στο Top 10.

Ο ιδρυτής της Motown Records, Berry Gordy, ανέφερε σε σχετική δήλωσή του τα εξής: «Ο Jimmy Ruffin ήταν μοναδικός τραγουδιστής. Ήταν πραγματικά υποτιμημένος γιατί είχε ταυτόχρονα την τύχη να είναι ο αδελφός του David Ruffin, ο οποίος υπήρξε αρκετά επιτυχημένος. Ως solo καλλιτέχνης, είχε να επιδείξει το "What Becomes Of The Brokenhearted", ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έβγαλε ποτέ η Motown και ένα από τα προσωπικά αγαπημένα.»
  • SHARE
  • TWEET