Δυναμική επιστροφή σχεδιάζει ο David Gilmour (Pink Floyd)

Ο Graham Nash «ξεσκέπασε» τα χαρμόσυνα νέα

18/11/2013 @ 10:00
Ο Graham Nash (The Hollies, Crosby, Stills, Nash & Young) αποκάλυψε ότι ο θρυλικός κιθαρίστας / συν-τραγουδιστής των Pink Floyd, David Gilmour, ηχογραφεί καινούργιο δίσκο στο στούντιό του στο Brighton της Αγγλίας.

Ο David Gilmour έχει κυκλοφορήσει τρεις σόλο δίσκους στην καριέρα του. Τα "David Gilmour" (1978), "About Face" (1984) και "On An Island" (2006). Στο τελευταίο συμμετείχαν οι David Crosby και Graham Nash, οι οποίοι, όπως δήλωσε ο Nash στο Vintage.tv, θα συμμετέχουν και στη νέα του δουλειά, μάλιστα δίχως αμοιβή.

Η δήλωση του Nash ήταν η εξής: «Θα φύγω από εδώ και θα πάω να πάρω τρένο να πάω στο Brighton να τραγουδήσω με τον David Gilmour στον καινούργιο του δίσκο. Εμείς δεν χρεώνουμε κανέναν. Τι στην ευχή θα μπορούσε να σου κοστίσει να πείσεις τον David Crosby και τον Graham Nash να ανέβουν σε ένα αναθεματισμένο τρένο για να τραγουδήσουν μαζί σου; Είμαστε μουσικοί. Θα τραγουδάμε μέχρι να πεθάνουμε.»

Όσον αφορά πιθανή περιοδεία του David Gilmour για προώθηση του δίσκου του, δεν έχει γίνει προς το παρόν τίποτα γνωστό. Αν ακολουθήσει την ίδια τακτική με τον τελευταίο του δίσκο, "On An Island", τότε αναμένουμε εκτενή παγκόσμια περιοδεία...
  • SHARE
  • TWEET