Οι Dream Theater στην Inside Out

Οι θρύλοι του progressive metal θα συνεχίσουν στην πιο σημαντική progressive δισκογραφική εταιρεία

11/12/2017 @ 14:52

Έχοντας πουλήσει περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια άλμπουμ στην 30ετή καριέρα τους και με δυο υποψηφιότητες για Grammy, οι θρύλοι του progressive metal, Dream Theater θα συνεχίσουν να δισκογραφούν υπό την στέγη της Inside Out, της πιο δημοφιλούς δισκογραφικής στον progressive rock/metal χώρο, η οποία ανήκει στο δίκτυο της Sony Music, μέσω της Century Media.

Η σχέση μεταξύ της μπάντας και της δισκογραφικής πάει πολλά χρόνια πίσω, καθώς πολλά από τα side project των μελών των Dream Theater (Transatlantic,James LaBrie κ.α.) είχαν κυκλοφορήσει μέσω της Inside Out.

Η μπάντα ανέφερε σχετικά με αυτή την εξέλιξη: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την υπογραφή του νέου συμβολαίου με την Inside Out/Sony. Γνωρίζουμε τον Thomas Waber πολύ καιρό και είναι σπουδαίο το ότι τελικά θα καταφέρουμε να συνεργαστούμε. Ο ενθουσιασμός, η ενέργεια, η εξειδίκευση στη μουσική βιομηχανία και η θετική ματιά αναφορικά με το μέλλον των Dream Theater του Thomas έπαιξαν καταλυτικό ρόλο και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι πως το να είμαστε μέλλον της οικογένειας της Inside Out/Sony θα αποτελέσει μια φοβερή, δημιουργική και επαγγελματική εμπειρία για εμάς.»

Από την πλευρά του ο Thomas Waber ανέφερε πως: «Ο όρος “Coming Full Circle» για κάτι τέτοιο εφευρέθηκε. Ακολουθούμε στενά την μπάντα από όταν άρχισε να περιοδεύει στην Ευρώπη το 1993 και υπάρχει μεγάλη ιστορία φιλίας μεταξύ της μπάντας και ημών σχεδόν για 25 χρόνια. Το να συντάσσουμε τις δυνάμεις μαζί τους για το επόμενο, σημαντικό κεφάλαιο της καριέρας τους, μοιάζει με κάτι το φυσικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει».

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης της Inside Out, Thomas Waber, στο πλαίσιο της στήλης Rock Culture.

  • SHARE
  • TWEET