Δίσκος συνεργασίας Neil Young - Jack White (;)

Ένας σπουδαίος μουσικός του χθες με έναν σημαντικό μουσικό του σήμερα

17/01/2014 @ 10:07
Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης που είχε πριν από λίγες ημέρες με οπαδούς του, ο Jack White αποκάλυψε πως μέσα στο μήνα που διανύουμε ολοκληρώνονται δύο άλμπουμ στα οποία ο ίδιος έχει επιμεληθεί την παραγωγή, με το ένα να είναι «δικό του», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ του βετεράνου μουσικού δημοσιογράφου Michael Goldberg αποκαλύπτει ότι το άλλο άλμπουμ θα είναι δίσκος διασκευών σε συνεργασία με τον ζωντανό θρύλο που ακούει στο όνομα Neil Young. Αν όντως ισχύει, μιλάμε για μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες της χρονιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Neil Young βρισκόταν στο Nashville την περασμένη άνοιξη και ηχογράφησε μια διασκευή στο "Needle Of Death" του Bert Jansch στο Third Man Recording Booth του Jack White κατά τη διάρκεια της Ημέρας Δισκοπωλείου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Goldberg, ανάμεσα στις διασκευές θα είναι και τα: "Blowin' In The Wind" του Bob Dylan, "Early Morning Rain" του Gordon Lightfoot, "Since I Met You Baby" του Ivory Joe Hunter, "Changes" του Phil Ochs και "Reason To Believe" του Tim Hardin. Τις περισσότερες από αυτές τις διασκευές τις έχει ήδη παίξει ο Neil Young σε πρόσφατες συναυλίες του.

Δείτε τον Neil Young να διασκευάζει το "Blowin' In The Wind" εδώ.
  • SHARE
  • TWEET