Δίσκος και αποχαιρετιστήρια περιοδεία των Black Sabbath το 2015

Ο Οzzy έδωσε την είδηση ενώ την ίδια στιγμή ο Tony Iommi έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου!

29/09/2014 @ 18:00
Οι θρύλοι του Heavy metal, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Οzzy Osbourne στο Metal Hammer ξαναμπαίνουν στο στούντιο ενώ το 2015 θα περιοδεύσουν για μία ακόμα, τελευταία, φορά.

Στην καλοκαιρινή συναυλία τους στο Hyde Park του Λονδίνου, ο Iommi, ο οποίος πολεμά με τον καρκίνο τα 2 τελευταία χρόνια, δήλωσε πως πιθανότατα δεν θα ξαναβγεί στο δρόμο, καθώς είναι πλέον πολύ δύσκολο. Ωστόσο τα νέα λεγόμενα του Ozzy αλλάζουν τα δεδομένα. 

«Αυτή τη φορά περάσαμε υπέροχα. Δεν κάναμε μαλακίες, ξέραμε πως είχαμε μια δουλειά να κάνουμε. Θέλω να φτιάξω ακόμα έναν δίσκο γιατί ο χρόνος δεν είναι πια στο πλευρό μας. Η εταιρεία θέλει ακόμα έναν. Δεν ξέρω που θα ηχογραφήσουμε, λόγω της υγείας του Tony αλλά πάω και στο καταραμένο φεγγάρι για να το πετύχω» ήταν μερικά λόγια του πάντα γλαφυρού Ozzy.

Η μπάντα θα μπει στο στούντιο τη νέα χρονιά –πιθανότατα με τον Rick Rubin παραγωγό- ενώ έχουν «περισσέψει» και 4 τραγούδια από το "13". Την ίδια στιγμή ο Tony Iommi ανέβασε φωτογραφία (τη βλέπετε παρακάτω) στα social media από την 1η μέρα του ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κόβεντρι. Ο κιθαρίστας των Sabbath διδάσκει μουσική και σύνθεση στους μαθητές, οι οποίοι βέβαια ζητούν μόνιμα αυτόγραφα…

iommi_professor
  • SHARE
  • TWEET