Διπλή αποχώρηση από τους Warbringer / Την γνώμη των οπαδών για τον αν πρέπει να συνεχίσουν ζητά ο τραγουδιστής

Εκτός μπάντας ο κιθαρίστας John Laux και ο drummer Carlos Cruz

13/05/2014 @ 11:19
Μπορεί οι Warbringer να αποτέλεσαν τα τελευταία χρόνια μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες στο χώρο του thrash metal, δυστυχώς όμως το μέλλον τους φαίνεται πως είναι δυσοίωνο, καθώς εκτός μπάντας βρίσκονται πλέον ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος John Laux, καθώς και ο drummer Carlos Cruz.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα των Warbringer στο facebook και υπογράφεται από τον frontman της μπάντας, John Kevill, αναφέρονται οι τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις και τίθεται προς τους οπαδούς το ερώτημα για το αν θα πρέπει να υπάρχει συνέχεια:

«Ειλικρινά έχω τις αμφιβολίες μου για το εάν μπορούμε ή αν είναι σωστό να συνεχίσουμε. Την ίδια στιγμή, ξεκίνησα τη μπάντα από το γυμνάσιο, είναι το πρώτο και μοναδικό συγκρότημά μου, και για οτιδήποτε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει στη ζωή και πραγματικά μπορώ να είμαι περήφανος συνδέεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με αυτό.  Έχω ακόμη πολλές ιδέες και ο Adam έχει ένα εκατομμύριο «γλυκά» riff, και για να είμαι ειλικρινής, ποτέ δεν ήθελα να τελειώσει αυτό, ήθελα κατ' ευθείαν να περιοδεύσω για το τέταρτο άλμπουμ και να προχωρήσω στο πέμπτο. Ένιωθα ότι αυτή η μπάντα εξελίσσεται σε κάθε άλμπουμ, ότι αναπτύσσει το δικό της ύφος στο thrash metal, και το μόνο που ήθελα ήταν να συνεχίσει.

Γι' αυτό πρέπει να ρωτήσω όλους εσάς, τι πιστεύετε γι' αυτό; Με βάση τα όσα ανέφερα, θέλετε να ακούσετε έναν ακόμη δίσκο από τους Warbringer, ή να έρθετε ξανά να μας δείτε; Βασικά, είστε ακόμη μαζί μας;

Σε κάθε περίπτωση, αν ακούτε καθόλου τη μουσική που έχουμε κάνει, θυμηθείτε να παίζει δυνατά. Όποια και αν είναι η έκβαση, συνεχίστε να ροκάρετε.»

Στο ερώτημα του Kevill υπάρχουν πάνω από χίλιες απαντήσεις, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να ενθαρρύνουν την συνέχιση της πορείας των Warbringer.

Ο τέταρτος και τελευταίος μέχρι στιγμής δίσκος των Καλιφορνέζων thrashers με τίτλο "IV: Empires Collapse" κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ το συγκρότημα εμφανίστηκε ζωντανά στην χώρα μας, μαζί με τους Iced Earth, στα τέλη Ιανουαρίου.
  • SHARE
  • TWEET