Διπλή αποχώρηση από τις τάξεις των Lacuna Coil

Σε έξι εβδομάδες κυκλοφορεί το "Broken Crown Halo"

17/02/2014 @ 10:31
Μείον δύο μέλη μετρούν οι Lacuna Coil, καθώς όπως έγινε γνωστό αποχώρησαν από το συγκρότημα ο κιθαρίστας Cris 'Pizza' Migliore και ο drummer Cristiano 'Criz' Mozzati για να αφοσιωθούν στις οικογένειές τους.

Σχετικές ανακοινώσεις εξεδόθησαν από τα εναπομείναντα μέλη των Lacuna Coil, καθώς και από τους δύο αποχωρήσαντες μουσικούς.

Η ανακοίνωση των Lacuna Coil έχει ως εξής:

«Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε αυτή την είδηση μαζί σας σήμερα: Οι δύο αδελφοί μας Cris 'Pizza' Migliore και Cristiano 'Criz' Mozzati αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τους Lacuna Coil.

Και ο Pizza και ο Criz είχαν μεγάλες αλλαγές που επηρέασαν τη ζωή τους πρόσφατα - γνωρίζουμε πόσο αγχωτική και δύσκολη μπορεί να είναι η εξισορρόπηση της πραγματικής ζωής και τη ζωής ενός επαγγελματία μουσικού που περιοδεύει και δεν έχουμε τίποτα εκτός από απόλυτο σεβασμό για τις αποφάσεις τους να επικεντρωθούν στις τους οικογένειες και τη ζωή τους στο σπίτι.

Έχουμε απίστευτες αναμνήσεις από τα ταξίδια και την εξερεύνηση του κόσμου μαζί με τον Pizza και τον Criz, και θέλουμε να τους ευχηθούμε τα καλύτερα καθώς αρχίζουν αυτά τα συναρπαστικά νέα κεφάλαια στη ζωή τους. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στη μπάντα, ή τις απίστευτες στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ PIZZA ΚΑΙ CRIZ! ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ!»

Cristina, Andrea, Marco, και Maus.

Μπορείτε να διαβάσετε τις ανακοινώσεις του Migliore, του Mozzati και της εταιρίας του συγκροτήματος στην επίσημη ιστοσελίδα των Lacuna Coil.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, κατά την επερχόμενη αμερικάνικη περιοδεία των Lacuna Coil πίσω από τα τύμπανα θα βρεθεί ξανά ο Ryan Folden, ενώ τις κιθάρες θα αναλάβει αποκλειστικά ο Marco 'Maus' Biatti.

Ο νέος δίσκος των Ιταλών ονομάζεται "Broken Crown Halo" και είναι προγραμματισμένο να βγει στην αγορά στις 31 Μαρτίου. Το πρώτο κομμάτι του δίσκου, "Nothing Stands In Our Way", έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα.
  • SHARE
  • TWEET