Διασκευή-έκπληξη στους Black Sabbath παίρνει τα εύσημα από τον Tony Iommi

Ακούστε το αντιπολεμικό "War Pigs" σε ρυθμούς ..οριένταλ

06/03/2015 @ 14:36
Η Victoria Faiella ηχογράφησε μία διασκευή στον κλασσικό αντιπολεμικό ύμνο των Black Sabbath, "War Pigs", με ανατολίτικη χροιά, η οποία και κυκλοφόρησε το 2011, ως μέρος του album της "Wild Butterfly".

Θα μας πείτε, «Old News!».. Στις 26 Φεβρουαρίου όμως, ο θρυλικός κιθαρίστας των Black Sabbath, Tony Iommi αναδημοσίευσε μέσω tweeter τον σύνδεσμο προς την διασκευή της Faiella, συνοδευμένο με την φράση: «Μια πραγματικά καλή version του "War Pigs".. Μ’αρέσει!!!».

Η τραγουδίστρια από τη Νέα Υόρκη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τα ενθαρρυντικά λόγια του Iommi, γράφοντας σε ποστ της στο facebook: «Σ’ευχαριστώ, Tony Iommi, για το καλύτερο δώρο γενεθλίων που θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω! Με τιμά περισσότερο απ’ όσο μπορώ να περιγράψω με λόγια μια τέτοια απίστευτη έγκριση από τον μαέστρο τον ίδιο. Το "War Pigs" είναι ένα τραγούδι με το οποίο έχουν δεθεί συναισθηματικά τόσοι πολλοί [...]. Είναι αδιαφιλονίκητα ένα αριστούργημα που άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου! Ελπίζω μόνο κάποια μέρα σύντομα οι στίχοι του να πάψουν να είναι τόσο καταρακωτικά επίκαιροι.»

Ακούστε εδώ την διασκευή που ενθουσίασε τον Tony Iommi.
  • SHARE
  • TWEET