Διαμάχη των Electric Wizard με τον πρώην ντράμερ τους

Ο δίσκος τους "Time To Die" δεν πωλείται ούτε μπορεί να γίνει stream προσωρινά

12/06/2015 @ 10:18
Τον Ιούνιο του 2014 ο ντράμερ των Electric Wizard, Mark Greening (έπαιξε σε έξι από τους δέκα δίσκους τους) αποχώρησε από την μπάντα.

Δύο μήνες μετά η αγγλική μπάντα του doom/stoner metal κυκλοφόρησε το "Time To Die". Ωστόσο, ο Greening με εξώδικο, προειδοποίησε πως θα προχωρήσει σε μήνυση καθώς τα άλλα δύο μέλη, Jus Oborn και Liz Buckingham του χρωστάνε λεφτά για τη δουλειά του στο δίσκο.

Οι δικηγόροι της δισκογραφικής Spinefarm ανέλαβαν… δράση, και απέσυραν άμεσα το δίσκο από iTunes και Amazon ενώ δεν υπάρχει πλέον ούτε σε Spotify, Amazon, Best Buy, ενώ δόθηκε εντολής να αποσυρθεί κάθε φυσική και ηλεκτρονική κόπια του. Το metalsucks.net δημοσιεύει εδώ την επιστολή των δικηγόρων προς τον Greening, στην οποία κάνουν λόγο για κίνηση «καλής θέλησης» μέχρι να διευθετηθεί η διαφορά και πως δεν έχει εισπραχθεί κανένα ποσό από πνευματικά δικαιώματα.

Διαβάστε από εδώ την κριτική του Θεοδόση Γενιτσαρίδη για το "Time To Die" και εδώ την άποψή μας για το πρόσφατο Plissken festival στο οποίο έδωσαν παρών και οι Electric Wizard.
  • SHARE
  • TWEET