Διαγωνισμός Wovenhand: Κερδίστε προσκλήσεις για τις συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

O David Eugene Edwards και η μπάντα του επιστρέφουν στην Ελλάδα για να μας παρασύρουν στις σκοτεινές ιστορίες τους, βγαλμένες από τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής

01/10/2014 @ 15:19
Η CTS Productions και η Fuzz Productions παρουσιάζουν τους Wovenhand!

Τρίτη 7 Οκτωβρίου, Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, Fuzz Live Music Club (Αθήνα)!

Οι Wovenhand επιστρέφουν στην Ελλάδα! O David Eugene Edwards, με την απόκοσμη υπνωτιστική παρουσία και την μοναδικά εκφραστική φωνή, συνοδευόμενος από το πιο δυναμικό σχήμα στην μέχρι τώρα πορεία της μπάντας που ξεκίνησε να παίρνει μορφή λίγο πριν το τέλος των τεράστιων 16 Horsepower, θα καταλάβει τη σκηνή του Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη) την Τρίτη 7 Οκτωβρίου και του Fuzz Live Music Club (Αθήνα) την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, παρασύροντάς μας στις σκοτεινές ιστορίες του, βγαλμένες από τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Wovenhand + opening acts (t.b.a.):

Τρίτη 7 Οκτωβρίου, Fix Factory of Sound (26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη / τηλ. 2310-500670 & 2310-504014 / www.fixfactoryofsound.gr) και Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210-3450817, www.fuzzclub.gr).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Η προπώληση ξεκινά στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 23 ευρώ. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή θα είναι 26 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθενται τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου, Ιανός και online στο www.viva.gr!



To Rocking.gr προσφέρει σε δύο αναγνώστες από μία μονή πρόσκληση για τις συναυλίες των Wovenhand στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο (ο οποίος οδηγεί στη σελίδα του Rocking.gr στο Facebook) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη φόρμα, αλλά και την πόλη (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) που θα θέλατε να παρακολουθήσετε το συγκρότημα.

Διαγωνισμοί Rocking.gr: Κερδίστε προσκλήσεις για τις συναυλίες των Wovenhand σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
  • SHARE
  • TWEET