Δεύτερο κομμάτι από τον νέο δίσκο των Machine Head (video)

Αποκαλύφθηκε και το track listing του "Bloodstone And Diamonds"

27/09/2014 @ 19:58
Μετά από την επεισοδιακή διάθεση του πρώτου single, "Now We Die", οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα και δεύτερο κομμάτι μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους με τίτλο "Bloodstone & Diamonds".

Πρόκειται για το "Killers & Kings", το video του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ, μέσω του καναλιού της μπάντας στο YouTube. 

Μία demo εκδοχή του ίδιου κομματιού είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Απρίλιο σε 10" βινύλιο, στα πλαίσια της Ημέρας Δισκοπωλείου, με b-sides τις διασκευές στα "Our Darkest Days" και "Bleeding" του hardcore σχήματος Ignite. 

Την παραγωγή του "Bloodstone & Diamonds" ανέλαβε ο ίδιος ο Robb Flynn και ο Juan Urteaga (Testament, Vile), ενώ την μίξη επιμελήθηκε για μία ακόμη φορά ο Colin Richardson (Carcass, Bullet For My Valentine, Slipknot, Behemoth). Στην μίξη συνέδραμε και ο πανταχού παρόντας Andy Sneap, γνωστός μεταξύ άλλων και για την δουλειά του στο δεύτερο άλμπουμ των Machine Head, "The More Things Change", μαζί με τον Steve Lagudi.

Ως ημερομηνία κυκλοφορίας του όγδου ολοκληρωμένου δίσκου των Αμερικανών σε CD, mediabook, box set και βινύλιο έχει οριστεί η 7η Νοεμβρίου, με το track listing να είναι το εξής:

01. Now We Die
02. Killers & Kings
03. Ghosts Will Haunt My Bones
04. Night Of Long Knives
05. Sail Into The Black
06. Eyes Of The Dead
07. Beneath The Silt
08. In Comes The Flood
09. Damage Inside
10. Game Over
11. Imaginal Cells (instrumental)
12. Take Me Through The Fire
  • SHARE
  • TWEET