Όλες οι λεπτομέρειες για τις συναυλίες των Destroyer 666 τον Οκτώβριο

Ζωντανά για δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

10/06/2016 @ 14:18

Η Krisis productions παρουσιάζει τους Destroyer 666 την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στο Κύτταρο και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο 8ball club σε δύο συναυλίες-μακελιά που θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια καθώς οι λύκοι είναι γνωστοί για τα μπάχαλα τους επι σκηνής και μας έρχονται με τη νέα τους υπερδισκάρα "Wildfire"! Τα line up των δύο βραδιών θα συμπληρώνουν μπάντες που επίσης σκοτώνουν live! Slaughtered Priest με Skull Koraptor στην Αθήνα και War Device με Natvre's στη Θεσσαλονίκη μας υπόσχονται δυνατές συγκινήσεις!

Εισιτήρια απο 12€ (περιορισμένα 100) για να μη λείψει κανείς από το moshpit!

Facebook event

Προπώληση Εισιτηρίων:

Αθήνα:
Eat Metal, Σπυρίδωνος Τρικούπη 45, Εξάρχεια -213 0378553
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη  21 0330 4133
No Remorse, Γαμβέτα 4 21 0383 0981

Θεσσαλονίκη:
Τicket House (Musicland), Μητροπόλεως 102, Τηλ. 2310 264880
Empire (Το σπίτι του DVD), Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 15 , 231 023 1983 (Δώρο ερωτικό DVD με κάθε εισιτήριο!!!)
Nephilim, Πατριάρχου Ιωακείμ 17

Ηλεκτρονικά με paypal ή κάρτα στο link:
krisisproductions.eventbrite.com

Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου ή μετά την εξάντληση τους η τιμή θα διαμορφωθέι στα 15€.
Είσοδος 20€.

Κάντε τα κουμάντα σας νωρίς να έχετε λεφτά για μπύρες και merch εκείνες τις μέρες

Destroyer 666 λοιπόν, το πιο ταιριαστό όνομα για μια τέτοια μπάντα - o απόλυτος βλάσφημος καταστροφέας! Ξεκίνησαν πριν από 20+ στην Αυστραλία από τον ιθύνων νου της μπάντας K.K και το 1997 ελευθέρωσαν τους λύκους εξαπολύοντας επίθεση σε κάθε θρησκόπληκτο και κάνοντας τους απανταχού blackmetalers και thrashers (αργότερα) να παθαίνουν αμόκ στο άκουσμα των κομματιών της μπάντας, αλλά κυρίως των ζωντανών τους εμφανίσεων που δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχουν πάρει μυθικές διαστάσεις με τα όσα έχουν διαδραματιστεί σε πολλές απο αυτές... σταματάμε εδώ, άλλωστε όσοι τους είδαν στις δύο εμφανίσεις τους επι αθηναϊκού εδάφους μιλάνε για αξέχαστες εμπειρίες... ρωτήστε τους.

Η μπάντα ξεκίνησε παίζοντας oldschool black metal με τα thrash στοιχεία να γίνονται όλο και πιο έντονα δίσκο με το δίσκο, κάνοντας το μοναδικό back-thash τους να σου ξεβιδώνει το κεφάλι! Μας έρχονται με το νέο, κατά πολλούς καλύτερο τους, άλμπουμ "Wildfire" το οποίο έχει και τα περισσότερα heavy metal στοιχεία. Οι Destroyer 666 πλέον είναι μία metal μπάντα που σου δίνει τα μυαλά στο χέρι είτε παίζει mid tempo κομμάτια, είτε πατώντας το γκάζι όπως στο ομώνυμο το οποίο είναι ένας φόρος στη μεγάλη απώλεια της μουσικής μας τελευταία... for you Lemmy Wildfire!!!!

Links:

youtube.com/watch?v=Z4UfIAsnBBE
destroyer666.bandcamp.com
destroyer666.uk
facebook.com/destroyer666page

Στην Αθήνα το live θα ανοίξουν οι speed-thrashers Skull Koraptor, οι οποίοι με το EP που έχουν κυκλοφορήσει έχουν δημιουργήσει ντόρο και όχι άδικα! Έλα από νωρίς στο Κύτταρο και θα καταλάβεις. Πορωμένα πιτσιρίκια, θα σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να παίζουν τόσο άρτια μια μουσική που άνθισε πριν καν γεννηθούν! Σε δευτερόλεπτα όμως θα αφήσεις τις απορίες στην άκρη, θα μπεις στο moshpit και απλά θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου παίρνοντας ενέργεια από την μπάντα που τα σπάει στη σκηνή! Άκου-δες!

youtube.com/watch?v=fzj3Kck-TKI
facebook.com/SkullKoraptor
skullkoraptorgr.tumblr.com

Πριν τη συμμορία του K.K θα εμφανιστεί ο Ghoul με τη δικιά του black-thrash συμμορία των Slaughtered Priest συναγωνιζόντας τους σε ύμνους του ήχου που δεν μπορείς στο άκουσμα τους παρα μόνο να μπεις στο pit και να πεθάνεις εκεί στο όνομα Του. Δεν σε αφήνουν δευτερόλεπτο να πάρεις ανάσα και τα χτυπήματα έρχονται αλλεπάληλα. Τέσσερα άλμπουμ και άλλες τόσες τέρμα οπαδικές split κυκλοφορίες, όλες τους πορωτικές, όλες τους σημεία αναφοράς του ήχου.

Το καλοκαίρι βγάζουν νέο άλμπουμ το οποίο τιτλοφορείται με το υπερτέλειο "Iron Chains and Metal Blades"!! Περιμένουμε ξυράφια και λεπίδες να επιτεθούν στα αυτιά μας και αλυσίδες να μας χτυπάν στο live! Αυτά είναι! Όλη η βλασφημία εδώ:

slaughteredpriest.bandcamp.com
facebook.com/pages/Slaughtered-Priest/139262312802786

Στη Θεσσαλονίκη το live θα αρχίσει με τη black metal μπάντα που έχουμε ξεχωρίσει απο τη σκηνή της πόλης με το debut album τους να επιστρέφει ξανά και ξανά στο playlist μας. Οι Natvre's καταφέρνουν να ξεχωρίσουν γιατί έχουν ψυχή, στοιχείο βασικό στο είδος με συνθέσεις που βγάζουν μία αρρώστια η οποία σε συνεπαίρνει!

To "Wrath" κυκλοφόρησε το 2015 και το ακούτε παρακάτω ενώ το συγκρότημα πλέον ανήκει στο δυναμικό της Argento Records.

natvresbm.bandcamp.com/releases

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι War Device απο τις Σέρρες να ζεστάνουν το moshpit πριν τους Destroyer 666. Ακούστε την πολεμική συμβουλή μας και μπείτε σε αυτό με δικιά σας ευθύνη!
Τα παλικάρια δεν αστειεύονται με το thrash metal τους, όσοι τους έχετε πετύχει Live το γνωρίζετε, οι υπόλοιποι ακούστε τις δουλειές τους (απο ένα EP,split και άλμπουμ) και ετοιμαστείτε για πόγκο!

Αυτόν τον καιρό ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ και βλέποντας το video παρακάτω καταλαβαίνουμε ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο! Enjoy!

youtube.com/watch?v=H9pL3VprAUI
facebook.com/WarDevice

Δύο βραδιές που θα κληθείτε όλοι να καείτε στη φωτιά!

Destryer 666

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET