Δεν θα έχουμε Sonisphere στην Ελλάδα το 2012 / Ακυρώνεται και το αγγλικό

29/03/2012 @ 12:35
Μετά από σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην σελίδα του Sonisphere Greece στο Facebook, έγινε γνωστό ότι φέτος δεν θα διοργανωθεί Sonisphere στην Ελλάδα.

Δεν θα έχουμε Sonisphere στην Ελλάδα το 2012.

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Sonisphere Festival δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα.

Η αδυναμία συντονισμού των περιοδειών των επιθυμητών συγκροτημάτων, οι αντίξοες οικονομικές συνθήκες και λίγο η κακή τύχη συνέβαλαν στο να μην καταφέραμε να διοργανώσουμε το φεστιβάλ φέτος.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη σας και υποσχόμαστε να κάνουμε ότι μπορούμε για να επιστρέψουμε σύντομα στην Ελλάδα.
Ευχόμαστε τα καλύτερα για το 2012,

Με τις καλύτερες ευχές,

Η ομάδα του Sonisphere.

Κρίνοντας, ακόμα, και από την ανακοίνωση της ιταλικής διοργάνωσης, σύμφωνα με την οποία ούτε το Sonisphere Italy θα διεξαχθεί το 2012, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το φεστιβάλ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Ανάλογη ανακοίνωση αναρτήθηκε και για την αγγλική έκδοση του φεστιβάλ μέσω της επίσημης σελίδας του. Μάλιστα, η ακύρωση του Sonisphere Knebworth αφορά και στις τρεις μέρες του φεστιβάλ, το οποίο επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο τριήμερο 6-8 Ιουλίου.
  • SHARE
  • TWEET