«Δεν υπάρχει μέλλον για τους Led Zeppelin»

Ο Jimmy Page αποκλείει reunion και σκέφτεται να φτιάξει δική του μπάντα

30/09/2014 @ 20:19
Στο πλαίσιο μιας ακρόασης των remastered δίσκων "Led Zeppelin IV" και "Houses Of The Holy"στα Olympic στούντιο του Λονδίνου, ο Jimmy Page είπε πολλά.

Σε ερώτηση αν οι επανακυκλοφορίες παλιών δίσκων (στις 27/10) τον κάνουν να θέλει να φέρει ξανά μαζί τους Zeppelin είπε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα ούτε καν στα χαρτιά να γίνει reunion. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες τι λέει ο ένας στον άλλο, απλά το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν είναι πιθανό…» ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί ονομαστικά στον Robert Plant.

Οι Led Zeppelin είχαν παίξει «μια κι έξω» στην Ο2 Arena του Λονδίνου το 2007 και έκτοτε, κυρίως λόγω Plant, δεν φαίνεται σημάδι επανένωσης.

Ο Page πάντως δήλωσε πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, και πολύ σύντομα, να δημιουργήσει μια νέα δική του μπάντα η οποία θα παίξει τραγούδια από ολόκληρη την καριέρα του και βέβαια από τους Led Zeppelin.

«Αν συμβεί, δεν θα ξέρετε τους μουσικούς. Δεν τους έχω βάλει να παίξουν όλοι μαζί αλλά θα το κάνω τη νέα χρονιά. Θα παίξουμε τα πάντα από τα χρόνια των Yardbirds και νέο υλικό. Πάντα λάτρευα να παίζω live. Σου δίνει την ευκαιρία να αλλάζεις συνεχώς πράγματα».
  • SHARE
  • TWEET