Δεν θα ξαναπεριοδεύσει με τους Therion η Lori Lewis

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος

12/05/2014 @ 11:24
Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα των Therion στο facebook, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Lori Lewis, θα σταματήσει να συμμετέχει σε περιοδείες, παραμένοντας εντούτοις κανονικό μέλος.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Οι Therion βρίσκονταν πάντα σε κίνηση και φαίνεται πως είναι το πεπρωμένο της μπάντας να έχει πάντοντε κάποιο είδος αλλαγής μια στο τόσο. Συχνά ενώ αυτό που μετατρέπεται σε κάτι άλλο εξακολουθεί να είναι φρέσκο.

Τώρα ήρθε η ώρα για μια ακόμη αλλαγή. Για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, η Lori έχει αποφασίσει ότι θα αποσυρθεί από τις περιοδείες. Η επερχόμενη περιοδεία στη Λατινική Αμερική θα περιλαμβάνει τις τελευταίες της εμφανίσεις με το συγκρότημα. Η τελευταία της θα είναι στην Πόλη του Μεξικό, στις 31 Μαΐου.

Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσει να εργάζεται μαζί μας για την rock όπερα και ότι θα τραγουδήσει επίσης στην studio έκδοση. Η μπάντα θα ήθελε να την ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια και τις μεγάλες παραστάσεις. Ανυπομονούμε να κάνουμε αυτή την τελευταία περιοδεία, καθώς και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί της στην rock όπερα.»

Οι Σουηδοί έχουν προγραμματίσει την κυκλοφορία του επόμενου studio δίσκου τους για τα τέλη του 2014, ενώ τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησαν το τριπλό DVD "Adulruna Redivia And Beyond" και την deluxe edition του "Theli".
  • SHARE
  • TWEET