Δείτε τώρα «το μεγάλο πείραμα» των Neal Morse και Mike Portnoy

Στη δημοσιότητα το video clip του "The Grand Experiment"

07/01/2015 @ 21:49
Μετά από την ανακοίνωση της κυκλοφορίας και των λεπτομερειών για το ντεμπούτο ουσιαστικά των Neal Morse Band, δόθηκε στην δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα του δίσκου.

Πρόκειται για το ομώνυμο κομμάτι, "The Grand Experiment", το video clip του οποίου μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο, μέσω του καναλιού του Neal Morse στο YouTube.

H νέα δουλειά των Neal Morse (πλήκτρα, κιθάρα, φωνή), Mike Portnoy (τύμπανα), Randy George (μπάσο), Bill Hubauer (πλήκτρα) και Eric Gilette (κιθάρα) θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου σε μονό CD, τριπλό special edition CD και βινύλιο που θα συνοδεύεται από διπλό CD.

To τριπλό special edition CD συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει επιπλέον audio CD με τρία ακυκλοφόρητα studio κομμάτια και δύο ζωντανά ηχογραφημένα κατά την διάρκεια του Morsefest Weekend, καθώς και DVD με making of ντοκιμαντέρ. Το διπλό CD που θα συνοδεύει το βινύλιο θα περιλαμβάνει επιπλέον το audio CD της τριπλής έκδοσης.

Όσον αφορά την δημιουργική διαδικασία, ο Morse είχε αναφέρει σε προηγούμενη δήλωσή του τα εξής: «Ήθελα να δω πως θα ήταν να δημιουργείς ελεύθερα, χωρίς προκαταλήψεις. Ήταν μεγάλο ρίσκο. Δημιούργησα αρκετό χώρο για να εκφραστούν τα υπόλοιπα μέλη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Θέλαμε να πειραματιστούμε, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, και να δούμε για τί είναι ικανός ο καθένας.»
  • SHARE
  • TWEET