Δείτε το νέο ελληνικής παραγωγής video clip των Dub Pistols

31/07/2013 @ 10:53
H Enter Εvents με χαρά ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου της video clip εξ' ολοκλήρου δικής της παραγωγής για το τραγούδι "Bad Card" του σπουδαίου ska, reggae dub, hip hop & drum 'n' bass βρετανικού συγκροτήματος Dub Pistols.

Μια συνεργασία που ξεκίνησε με την επιτυχημένη διοργάνωση της sold out εμφάνισης τους, στις 27 Οκτωβρίου του 2012 στο Κύτταρο live και τώρα με το world wide video clip για την νέα τους καμπάνια. Όλα αυτά στο πλαίσιο των υπηρεσιών που προσφέρει η Enter Events όπως διοργάνωση εκδηλώσεων, δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού και επικοινωνία αυτών.
VIDEO

Μια συναλλαγή που δεν πέτυχε, είναι το story του video clip με πρωταγωνιστές τα «πιστόλια» της Dub. Αναλύοντας την ιστορία, πραγματεύεται με έναν αλληγορικό τρόπο, το «αλισβερίσι» εργοδότη και εργαζόμενου. Τι κι αν κάποιος δραστηριοποιείται στο χώρο της τέχνης, ένα επάγγελμα που από την αρχή της ύπαρξης του είναι χορηγούμενο; Ποιά είναι η σχέση χορηγού και δημιουργού στης μέρες μας λοιπόν; Το συγκεκριμένο video clip έρχεται να δώσει τη δική του οπτική για τις συναλλαγές σε μια από της πιο εμπορικές βιομηχανίες, αυτή της μουσικής. Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Πρέβε σε συνεργασία με την Enter Events έδωσε την δίκη του εκδοχή, με cinematic υφή και cult στοιχειά που μας παραπέμπουν σε μια άλλη δεκαετία, αυτή των 70s. Το video clip για το τραγούδι "Bad Card" των Dub Pistols γυρίστηκε εξ' ολοκλήρου στην Ελλάδα με Epic Red κι αποτελεί το επίσημο video clip του συγκροτήματος για το νέο CD Single που περιλαμβάνει πέντε remix του "Bad Card".

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Enter Events να εγκαινιάζει τον τομέα παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού με μια από τις μεγαλύτερες Dub και Big Beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας, θρύλους στην Urban σκηνή της Βρετανίας που εδώ και 15 χρόνια καθηλώνουν με την ενέργεια και το πάθος τους επί σκηνής προσφέροντας εκρηκτικά shows.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το Project.

Special Thanks to:
Red Bull
Sprider Stores
GAP
Stathis Samantas
Anastasiadis Optica Stores
Κακια Προβελεγγιος Οπτικά
PANSiK scuola di moda
Viva Services

Dub Pistols short bio

Οι Dub Pistols από τις μεγαλύτερες dub και big beat μπάντες της Μεγάλης Βρετανίας ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth και πρωτοεμφανίστηκαν στο μουσικό στερέωμα στα τέλη του 1998 με τα singles "There's Gonna Be A Riot" και "Best Got Better". Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο "Point Blank" πραγματοποιήθηκε από την Concrete Records επίσης την ίδια χρονιά. Έπρεπε να περάσουν τρία ακόμη χρόνια για να έρθει το, εμβληματικό για το συγκρότημα, LP "Six Million Ways To Live" από την Distinktive Records που τους έκανε παγκόσμια γνωστούς στη dub σκηνή. Εκτοτε έχουν ακολουθήσει τρία ακόμη άλμπουμ "Speakers And Tweeters" [2007], "Rum & Coke" [2009] και "Music Is My M16" [2011].

Έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono. Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του Blade 2, Bad Company και Mystery Men ,ενώ ο Barry Ashworth γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation κι έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi κ.α.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET