Δείτε τα εντυπωσιακά εξώφυλλα του "Redeemer Of Souls" των Judas Priest

Στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του νέου album και του πρώτου single

16/05/2014 @ 11:24
Μετά τη διάθεση του τραγουδιού "Redeemer Of Souls" για ακρόαση και το preview του βασικού single, "March Of The Damned", μέσω του αντίστοιχου video, οι Judas Priest έδωσαν στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του νέου τους δίσκου "Redeemer Of Souls", καθώς και αυτό του αντίστοιχου single.

Κρίνοντας μάλιστα από το τελικό αποτέλεσμα, δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι το εξώφυλλο του δίσκου είναι το καλύτερο που έχουν να επιδείξουν «οι θεοί του heavy metal», τουλάχιστον από το εμβληματικό "Painkiller" και έπειτα.





Το "Redeemer Of Souls" θα περιλαμβάνει δεκατρία τραγούδια στην κανονική έκδοση, πέντε επιπλέον κομμάτια στις ειδικές εκδόσεις (δείτε εδώ το tracklist), και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου μέσω της Columbia Records.

Κατά τα άλλα, τα νέα από το στρατόπεδο των Judas Priest γενικότερα δεν είναι και τόσο ευχάριστα, καθώς ο Rob Halford πρόκειται να υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση, ενώ έγινε επίσης γνωστό πως ο πρώτος κιθαρίστας συγκροτήματος, Ernie Chataway, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.
  • SHARE
  • TWEET