Δείτε νέα videos από Alice in Chains, Restorations, Sharon Van Etten

Όλα προέρχονται από δίσκους που αποθεώθηκαν από τους συντάκτες του rocking.gr!

29/10/2014 @ 17:15
To πιο «φρέσκο» απ’ όλα είναι το video για το "Separate Songs" των Αμερικανών Restorations και τον δίσκο τους "LP3" που το βλέπετε από εδώ.

O Iάσονας Τσιμπλάκος έγραψε για το συγκεκριμένο κομμάτι: «Εκεί που πρέπει να σταθούμε όμως είναι στο lead single και καλύτερο κομμάτι του δίσκου (για να μην πω χρονιάς), "Seperate Songs". Το μόνο λάθος του κομματιού αυτού είναι πως υπερσκιάζει τα υπόλοιπα του δίσκου, με συνέπεια το "LP3" αρχικά να φαντάζει κατώτερο του αναμενόμενου».

Ολόκληρο το "LP3" μπορείτε πλέον να το ακούσετε εδώ, μέσω της σελίδας της μπάντας στο Bandcamp.



O Sharon Van Etten κυκλοφορεί ακόμα ένα single από το δίσκο της "Are We There". Σκηνοθέτης είναι ο Sean Durkin του εξαιρετικού θρίλερ "Martha Marcy May Marlene" το 2011, και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Carla Juri. Δείτε το μέχρι τέλους εδώ.

Για το τραγούδι ο Παντελής Μαραγκός έγραψε τα παρακάτω: «Και εκεί που προσπαθείς να συνέλθεις από όλη αυτή την ομορφιά έρχεται μια από τις πιο πειστικές ερμηνείες του 2014 και σε αναγκάζει να υποκλιθείς. Το επιβλητικότατο "Your Love Is Killing Me" θα μπορούσε να συγκαταλέγεται στις καλύτερες στιγμές της PJ Harvey ή της Patti Smith. Η φωνή της Van Etten πιάνει απίθανα επίπεδα».



Οι Alice In Chains συνεχίζουν να δημιουργούν video με κομμάτια του περσινού πολύ καλού δίσκου τους  "The Devil Put Dinosaurs Here" με το "Phantom Limb" να παίρνει σειρά. Μπορείτε να δείτε το ιδιαίτερα βίαιο κλιπ από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET