Δείτε νέα video από Βuckcherry, Black Trip, Nile και Gus G.

Lyric video από Black Trip και Nile, video clip από Βuckcherry και Gus G

27/07/2015 @ 21:26
"Rock 'N' Roll" θα ονομάζεται απλά ο νέος δίσκος των Καλιφορνέζων rockers Βuckcherry, με την κυκλοφορία του να έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου. Προπομπός είναι το single "The Madness", για το οποίο ετοιμάστηκε το αντίστοιχο video clip.



Οι Σουηδοί heavy rockers Black Trip έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο δείγμα από το δεύτερό τους άλμπουμ, "Shadowline", που κυκλοφορεί σε ένα μήνα από σήμερα.

Πρόκειται για το lyric video του "Berlin Model 32", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του καναλιού της Steamhammer/SPV στο YouTube.



Σε ένα μήνα κυκλοφορεί και το νέο άλμπουμ των Nile, "What Should Not Be Unearthed", με το lyric video του τραγουδιού "Call To Destruction" να διατίθεται μέσω του YouTube καναλιού της Nuclear Blast Records.



Ταυτόχρονα με την επίσημη κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου, "Brand New Revolution", ο Gus G. προσφέρει στους φίλους του το video clip του ομώνυμου κομματιού.

Εκτός από την κριτική του δίσκου, στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking.gr μπορείτε να βρείτε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε ο φημισμένος Θεσσαλονικός κιθαρίστας, αυτήν την φορά στον Κώστα Πολύζο.
  • SHARE
  • TWEET