David Vincent (Morbid Angel), Dani Filth (Cradle Of Filth) και Jill Janus (Huntress) δανείζουν τις φωνές τους σε νέο anime

Το πολύ επιτυχημένο "Realm Of The Damned" μεταφέρεται στην οθόνη

20/07/2016 @ 14:19

Στην animated εκδοχή της επιτυχημένης πολύτομης σειράς κόμικς "Realm Of The Damned" θα ακούγονται, μεταξύ άλλων, και οι σκοτεινές και πολύ ταιριαστές φωνές των David Vincent (Morbid Angel), Dani Filth (Cradle Of Filth) και Jill Janus (Huntress).

Σε σκηνοθεσία Tom Paton ("Pandorica"), η σειρά θα ανοίξει τις πύλες ενός νέου κόσμου «μεταλλικού» φαντασίας, τρόμου και βαμπίρ για τους απανταχού λάτρεις των anime.

Η υπόθεση έχει ως εξής: «Δεν έχει μείνει πια κανείς για να μας προστατεύσει από αυτό που παραμονεύει στο σκοτάδι. Κανείς δεν έρχεται για να μας σώσει. Τα τέρατα έχουν κερδίσει. Ο κόσμος μας πλέον τους ανήκει. Και η τελευταία γραμμή άμυνας του Βατικανού απέναντι στο παραφυσικό- η Σύνοδος - έχει σπάσει από τις δυνάμεις του σκότους. Οι ήρωές μας είναι όλοι νεκροί, μόνο οι καταδικασμένοι απόμειναν. 

Μεταξύ αυτών είναι Alberic Van Helsing - εξαρτημένος, δολοφόνος, επιζών - και τα πλάσματα, που κάποτε ήταν το θήραμά του, τώρα τον κυνηγούν σε ολόκληρη την Αμερική. Η αναζήτηση του Van Helsing τον περιφέρει στα ερείπια μιας neogothic Ευρώπης, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει την βαμπίρ βασίλισσα του Βατικανού, ένα τέρας φτιαγμένο από ανθρώπους με την καρδιά καταιγίδας, τον λυκάνθρωπο άρχοντα του δάσους, τον μουμιοποιημένο κυρίαρχο των φτωχογειτονιών του Καΐρου και τον παρανοϊκό ημίθεο βρικόλακα που απειλεί να τους καταβροχθίσει όλους.»

«Αυτό είναι το "Realm of the Damned: Tenebris Deos", ένα anime καθαρής black metal φρίκης που εξαπολύει κλασικά γοτθικά τέρατα σε μια σύγχρονη κτηνωδία. Ωμό, γρήγορο και γεμάτο ατμόσφαιρα, πρόκειται για ένα αιματηρό και βλάσφημο έπος που δεν αφήνει καμία εκκλησία άκαυτη...»

 Δείτε εδώ το trailer.

 

  • SHARE
  • TWEET