Ο Dave Mustaine αποχαιρετά τον Nick Menza

Ο ηγέτης των Megadeth ανακοίνωσε φιλανθρωπική συναυλία με όλα τα πρώην μέλη της μπάντας

23/05/2016 @ 10:04

Σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά την είδηση του θανάτου του Nick Menza, ο Dave Mustaine μίλησε την απόφασή του να διοργανώσει συναυλία για την οικογένεια του Menza με τη συμμετοχή πρώην μελών των Megadeth.

«Ελπίζουμε και θέλουμε η σκηνή να είναι ανοιχτή για κάθε απόφοιτο και μέλος των Megadeth να έρθει να παίξει μαζί μας για να βοηθήσουμε και να αφήσουμε κάτι πίσω στα παιδιά του Nick. Γι' αυτό και για όσους νομίζουν πως δεν αγαπούσα τον Nick, μπορείς να φανταστείς ποια είναι η απάντησή μου...»

«H αγάπη μεταξύ μας ήταν μεγάλη αλλά ο δεσμός μας παρέμεινε ισχυρός. Οι τσακωμοί όταν υπάρχει μια τέτοια σχέση, και βέβαια θα είναι έντονοι. Ο Nick ήταν απίστευτα ταλαντούχος. Ο πατέρας του έπαιζε σαξόφωνο στο κλασικό The Pink Panther Theme! Δεν είχαμε προβλήματα, πολλές φορές προσπαθήσαμε να έρθει ξανά μαζί μας, δεν συνέβη για διάφορους λόγους, δεν ξέρω γιατί. Αλλά νομίζω πως η οδυνηρή στιγμή αξίζει μόνο για να θυμόμαστε το ταλέντο του και τις φοβερές επιδόσεις του»

Δείτε από εδώ τις δηλώσεις του.

O Marty Friedman, πρώην κιθαρίστας των Megadeth (παρών, όπως ο Menza, στα "Rust in Peace", "Countdown to Extinction", "Youthanasia", "Cryptic Writings"), μέσω social media, είπε πως «όλοι γνωρίζουμε πόσο μοναδικός ντράμερ ήταν. Ήταν όμως και ένας έμπιστος φίλος, αστείος και πλακατζής, και υπέροχος πατέρας. Είμαι απίστευτα θλιμμένος»

O David Ellefson, μπασίστας των Megadeth ανέφερε πως «χάσαμε έναν ευγενικό γίγαντα. Εναν αληθινό καλλιτέχνη και φίλο όλων μας».

  • SHARE
  • TWEET