Dave Mustaine: «Μάλλον δεν έπρεπε να χτυπήσω τον James Hetfield στο πρόσωπο»

Για αρκετά πράγματα έχει μετανιώσει ο ιθύνων νους των Megadeth

08/08/2014 @ 10:25
Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Met Al Metal», στα πλαίσια της εμφάνισης των Megadeth στο Τελ Αβίβ στις 6 Αυγούστου, η οποία τελικά ακυρώθηκε λόγω των γεγονότων στη Γάζα, ο Dave Mustaine αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συγκεκριμένα πράγματα που μάλλον έχει μετανιώσει.

«Θα έπρεπε να έχω αποχαιρετήσει τον Gar Samuelson (ο πρώτος drummer των Megadeth) πριν να φύγει από τη ζωή», ανέφερε καταρχάς ο Mustaine και συνέχισε λέγοντας:

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα έπρεπε να έχω κάνει, όπως η υπερβολική δόση ναρκωτικών, και μάλλον δεν έπρεπε να χτυπήσω τον James Hetfield στο πρόσωπο. Είναι πάρα πολλά. Μερικές φορές βλέπεις το παρελθόν και σκέφτεσαι ότι θα έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα διαφορετικά.»

Οι σχέσεις μεταξύ Mustaine και Hetfield  σήμερα, τρεις και πλέον δεκαετίες μετά από την φυγή του πρώτου από τους Metallica, είναι τουλάχιστον καλές, μιας και ο ιθύνων νους των Megadeth ευχήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον Hetfield για τα γενέθλιά του, ποστάροντας μια φωτογραφία από τα πολύ παλιά, συνοδευόμενη από τη φράση «Αλλάξαμε τον κόσμο αδελφέ!».
  • SHARE
  • TWEET