Dave Mustaine: «Δεν πιστεύω στη θεωρία της εξέλιξης»

27/03/2013 @ 11:17
Πιστός στις θρησκευτικές του πεποιθήσεις, ο Dave Mustaine σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Shockwaves/HardRadio δήλωσε ότι δεν πιστεύει στη θεωρία Δαρβίνου περί εξέλιξης.

«Ξεκίνησα να διαβάζω την εφημερίδα USA Today επειδή είχε σταυρόλεξα μέσα. Υπήρχε ένα άρθρο μέσα σχετικά με την ανακάλυψη της μάζας που βρίσκεται γύρω από τα μόρια και τέτοια πράγματα. Ονομάζεται Higgs Boson και το είχαν επιτύχει αυτό με το Super Collider. Στην πραγματικότητα ονομάζεται σωματίδιο του Θεού και με έκανε να σκεφτώ πόσο κλειστόμυαλος είναι ο κόσμος.»

«Δεν ήθελα να γράψω ένα κομμάτι που να ονομάζεται σωματίδιο του Θεού (God Particle), γιατί κάθε χωριό έχει τους χαζούς του και αρκετοί από αυτούς με ακολουθούν στο internet. Οπότε το ονομάσαμε "Super Collider".»

«H επιστήμη είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Δεν πιστεύω στην εξέλιξη, πιστεύω στη Δημιουργία, οπότε η επιστήμη φτάνει μέχρι ενός σημείου για μένα. Μου αρέσει, όμως, όλος ο τρόπος που τα πάντα είναι φτιαγμένα, οι σωληνώσεις, οι συνδέσεις, οι αντιδράσεις και όλα αυτά τα πράγματα. Πρέπει να τα δεις μόνος σου.»
  • SHARE
  • TWEET