Dave Grohl: «O Barack Obama είναι ροκάς»

Με ποιον διστάζει να επικοινωνήσει ο frontman των Foo Fighters;

05/11/2014 @ 16:53
Για όλους εκείνους από τους οποίους ήθελε να πάρει συνέντευξη μίλησε ο frontman των Foo Fighters, Dave Grohl, στο νέο τεύχος του περιοδικού NME, συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου των Η.Π.Α, Barack Obama.

Στην ερώτηση πως ήταν να παίρνει συνέντευξη από τον Obama (για τις ανάγκες της σειράς "Sonic Highways"), ο Grohl έδωσε την εξής απάντηση:

«Είχαμε συναντηθεί κάποιες φορές και στο παρελθόν, και είναι γενικότερα ωραίος τύπος. Ξέρει από μουσική. Γνωρίζει καλά τον Stevie Wonder, τους Beatles και τους Rolling Stones. Είναι ροκάς, είναι cool.»

Ο Grohl μίλησε και για τα άτομα από τα οποία δεν έτυχε να πάρει συνέντευξη, συμπεριλαμβανομένων των Patti Smith, Carole King και Bob Dylan.

«Η Patti Smith συγκαταλέγεται στους ήρωές μου και η Carole King είναι είδωλο για τους Αμερικανούς. Γενικότερα δεν είναι πολλοί, υπάρχει όμως κάποιος με τον οποίον φοβόμουν να έρθω σε επαφή. Σκέφτηκα ότι πρέπει να μιλήσω στον Bob Dylan, αλλά δεν έχω επικοινωνήσει ακόμη μαζί του. Από την στιγμή όμως που μίλησα με τον Πρόεδρο, μπορώ ίσως να μιλήσω και με τον Dylan, μάλλον όμως το να μιλήσω μαζί του είναι το δυσκολότερο.»

Οι Foo Fighters πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, "Sonic Highways", στις 10 Νοεμβρίου. Το τρίτο τραγούδι μέσα από αυτό που δόθηκε στην δημοσιότητα ήταν το "Congregation".
  • SHARE
  • TWEET