Ο Daron Malakian λυπάται για τον θάνατο του Charles Manson...

...και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων αλλά ο ίδιος επιμένει

21/11/2017 @ 12:29

Ο θάνατος του διαβόητου Charles Manson που πέθανε σε ηλικία 83 ετών, ήταν το μεγάλο θέμα χθες στα Media ολόκληρου του πλανήτη.

Το 1969 καταδικάστηκε σε 9 φορές ισόβια για τη δολοφονία εννέα ανθρώπων από μέλη της ομάδας-αίρεσης του. Ο Daron Malakian των System of a Down, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, πως λυπήθηκε για το θάνατο του Manson και ότι οι συνεντεύξεις και η μουσική του αποτέλεσαν μεγάλη έμπνευση γι αυτόν την εποχή που έγραφε το "Toxicity". «Το τραγούδι ATWA πήρε το όνομα του από την οργάνωση του για το περιβάλλον. Το ενδιαφέρον μου ήταν στον τρόπο που εξέφραζε περίτεχνα με λόγια τις ιδέες του για την κοινωνία και όχι στους φόνους».

Ήταν αναμενόμενο πως όσα έγραψε θα έφερναν αντιδράσεις. Ο ίδιος συνέχισε να απαντά σε πολλά σχόλια, λέγοντας πως καταλαβαίνει τα αρνητικά σχόλια, καθώς όλοι μας γνωρίζουμε τον Manson μόνο από όσα μας πούλησαν τα Media.

«Αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε όσα είχε πει για το περιβάλλον, θα συμφωνήσετε μαζί του. Αν όχι, εσείς είστε οι σιχαμένοι. Δεν στηρίζει καμία μορφή φόνου. Αν ο Manson ήταν απλά ένας ένας ηλίθιος που σκότωνε, δεν θα με επηρέαζε. Αλλά ήταν ιδιοφυής».

Θυμήθηκε επίσης τη διασκευή του τραγουδού του Manson, "Look at your Game" από τους Guns n Roses στο "Τhe Spaghetti Incident"

  • SHARE
  • TWEET