Νέο τραγούδι Cyanna Mercury. Δείτε το video

Η κυκλοφορία του "Archetypes" αναμένεται τον Νοέμβριο

23/09/2016 @ 16:59

Άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο full length άλμπουμ "Archetypes" (του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται για τον προσεχή Νοέμβριο) έδωσαν στη δημοσιότητα οι Cyanna Mercury. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "There Will Be Α Time" και είναι η τέταρτη σε σειρά σύνθεση του "Archetypes" που δημοσιοποιείται μετά τα "Horse Dark As Night", "If We Were Blind" και "Snake".

Ακούστε και δείτε το video που το συνοδεύει εδώ.

Το "There Will Be A Time" όντας το λιγότερο ηλεκτρισμένο ηχητικά, και ταυτόχρονα το πλέον φορτισμένο συναισθηματικά τραγούδι του δίσκου, κλείνει το "Archetypes" άλμπουμ. Το video που επενδύθηκε με αυτό, αποτελεί φόρο τιμής στο "Birdy", μια ταινία του Alan Parker του 1984, γεμάτη με συμβολικές εικόνες για την ανθρώπινη ύπαρξη και ψυχή.

Οι Cyanna Mercury θα παρουσιάζουν ζωντανά το "Archetypes" στην ολότητά του, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα). Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το event page της συναυλίας.

Ακολουθήστε το σχήμα στην επίσημη σελίδα του και τις σελίδες κοινωνικής  δικτύωσης για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές του:
cyannamercury.com
facebook.com/CyannaMercury
instagram.com/cyannamercury

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET