Courtney Love: «Με τον Dave Grohl είμαστε φιλαράκια»

Μία από τις μεγαλύτερες έχθρες της μουσικής, δείχνει να έχει λήξει

20/11/2014 @ 16:48
Η χήρα του Kurt Cobain, Courtney Love, εμφανίστηκε χθες στο τηλεοπτικό σόου «Jimmy Kimmel Live!» και είπε, μεταξύ άλλων, πως οι μέρες που αυτή και ο Grohl μισούσαν ο ένας τον άλλο, πέρασαν!

«Το άλλο βράδυ, συζητούσαμε για τα στήθη μια γνωστής ηθοποιού. Και οι δύο τα έχουμε δει. Στα 20 της, ήταν η πιο σέξι στο Χόλυγουντ. Και ξαναπιάσαμε την ίδια συζήτηση, ακριβώς όπως πριν 20 χρόνια. Δεν είναι απλά τέλειο;» είπε ο Love.

Oλα βέβαια άλλαξαν με την περίφημη αγκαλιά (τη βλέπετε στη φωτογραφία) των δύο επί σκηνής, στην τελετή εισόδου των Nirvana στο Hall Of Fame, στην αρχή της χρονιάς. «Αν κάποιοι σας εμάς, με τόση έχθρα, τα βρήκαμε, τότε ο καθένας μπορεί» πιστεύει η Courtney και το ίδιο πιστεύει και ο Grohl. Ο frontman των Foo Fighters είχε πει πριν λίγους μήνες πως πέρασαν πολλές άσχημες καταστάσεις, αλλά στο τέλος είναι μια μεγάλη οικογένεια. «Απλά την κοίταξα στα βραβεία και αγκαλιαστήκαμε. Ηταν αληθινό».

Στη διάρκεια της συνέντευξης η Courtney αστειεύτηκε λέγοντας πως οι δυο τους πρέπει να κάνουν ένα ντουέτο ως Kenny Rogers και Dolly Parton στο "Islands in the Stream". Οσο για πιθανή συνεργασία της με τους Foos την απέκλεισε λέγοντας «έχουμε διαφορετικού είδους κοινό».
  • SHARE
  • TWEET