Corey Taylor: «Η νέα κυκλοφορία των Stone Sour είναι ο δίσκος που κανείς δε θέλει να γράψουμε»
17/01/2012 @ 10:53
Σύμφωνα με πρόσφατες αινιγματικές δηλώσεις του Corey Taylor σχετικά με τη σύνθεση των κομματιών για τον τέταρτο δίσκο των Stone Sour, «θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για ένα άλμπουμ που κανείς δε θέλει να έχει κυκλοφορήσει από τους Stone Sour».



Όπως υποστηρίζει, «ενεργεί ως τρελός επιστήμονας στο studio, έχοντας το ελεύθερο να ηχογραφήσει ό,τι θέλει. Σε μια εποχή που όλοι πάνε με το ρεύμα, προσπαθώντας να βγάλουν single, αυτός θα κινηθεί εντελώς αντισυμβατικά, βγάζοντας ένα διπλό concept δίσκο που κανείς ακροατής δε θα ήθελε να έχει κυκλοφορήσει από τους Stone Sour».

Ο διάδοχος του "Audio Secrecy" πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και θα ηχογραφηθεί στην Iowa με παραγωγό τον David Bottrill, ο οποίος έχει δουλέψει, μεταξύ άλλων, με τους Tool, Muse και Peter Gabriel.
Το refrain του τραγουδιού "Eyeless" από τον φερώνυμο δίσκο των Slipknot είναι εμπνευσμένο από έναν άστεγο της Νέας Υόρκης. Όταν το συγκρότημα βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τη Roadrunner Records, ο τραγουδιστής Corey Taylor είδε έναν άστεγο που ζητιάνευε στο πεζοδρόμιο, ο οποίος επαναλάμβανε τη φράση «You can't see California without Marlon Brando's eyes».
Τα σχόλια σας
Join us @ Facebook - Twitter :: Επικοινωνία - Όροι Χρήσης - Διαφήμιση
Copyright © Rocking.gr 2002 - 2011, All Rights Reserved