Cole Alexander (Black Lips): «Η Lorde είναι αφελής και μέτρια»

Ξεσπάθωσε εναντίον της γνωστής τραγουδίστριας ο κιθαρίστας των Black Lips

26/03/2014 @ 09:52
Ο κιθαρίστας των indie / garage rockers Black Lips, Cole Alexander, δεν έκρυψε την αντιπάθειά του για την art pop καλλιτέχνιδα που κάνει μεγάλη επιτυχία τελευταία, Lorde.

Είπε στο The A.V. Club σχετικά με το χιτάκι της Lorde, "Royals", ότι οι στίχοι του είναι αφελείς και ψεύτικοι.

Ερωτηθείς αν οι Black Lips θα ήταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας με την Lorde, απάντησε:

«Πιθανότατα θα λέγαμε όχι. Έχουμε αρνηθεί τέτοιες συνεργασίες στο παρελθόν. Μερικές φορές είμαι ανοιχτόμυαλος γιατί κάποια πράγματα είναι τόσο γελοία που ίσως και να τα έκανα, αλλά δεν νομίζω να συνεργαζόμασταν με εκείνη. Η Kesha μας είχε προτείνει να βγούμε σε περιοδεία μαζί της πριν δύο χρόνια αλλά το αρνηθήκαμε. Η μουσική της είναι το εντελώς αντίθετο με εμάς. Είχαμε ωστόσο την ιδέα να κάνουμε ένα τραγούδι μαζί της, αλλά τελικά δεν προέκυψε. Η Lorde, όμως, δεν μας κάνει για κανένα λόγο. Δεν είναι τόσο αντίθετη με εμάς όσο είναι η Kesha. Είναι ακριβώς στη μέση. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι είναι μέτρια. Το “Royals” είναι πιασάρικο, αλλά δεν σου παίρνει το μυαλό. Μου αρέσει η κακιά μουσική περισσότερο απ’ ό,τι η μέτρια, γιατί τουλάχιστον την κακιά την θυμάμαι.»

Στην ίδια συνέντευξη, o Cole Alexander μίλησε και για τον Καναδό rapper Drake, δηλώνοντας ότι «δεν έχει περάσει άσχημες εποχές ούτε αυτός. Δεν έχει τον πόνο στη φωνή του».
  • SHARE
  • TWEET