Buzz Osborne (Melvins) εναντίον οργισμένων οπαδών των Kiss

Αιτία της διαμάχης οι δηλώσεις που έκανε για Ace Frehley και Peter Criss

14/07/2014 @ 13:07
Ο τραγουδιστής των Melvins, Buzz 'King Buzzo' Osborne, με μεγάλη ανάρτησή του στο Noisey επιτέθηκε στους οπαδούς των Kiss που τον έβριζαν εδώ και καιρό, αποκαλώντας τους Kiss trolls, «μαλάκες» και «ξερόλες».

Το όλο θέμα ξεκίνησε όταν σε συνέντευξή του, ο Buzz Osborne ρωτήθηκε ποιά είναι η γνώμη του για το γεγονός ότι ο Tommy Thayer και ο Eric Singer μακιγιάρονται όπως τα μέλη που αντικατέστησαν (Peter Criss και Ace Frehley) υιοθετώντας τις περσόνες «Spaceman» και «Catman». Ο Osbourne είχε απαντήσει:

«Απ' όσο γνωρίζω, ο Ace Frehley και ο Peter Criss είναι τελειωμένα αλκοολικά πρεζάκια. Δεν πιστεύω ότι ο Gene Simmons και ο Paul Stanley έπρεπε να αφήσουν αυτούς τους τελειωμένους να τους καταστρέψουν. Ήταν επιλογή τους να είναι αλκοολικοί και τελειωμένοι, οπότε έπρεπε να πληρώσουν τις συνέπειες. Ο Tommy και ο Eric μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν τους προσάπτω τίποτα. Είναι απλά μουσική. Κανείς δεν νοιάζεται. Δεν είναι τόσο σημαντικό. Καμία μουσική δεν είναι. Η μουσική είναι ένα έξτρα. Είναι κάτι παραπάνω που κάνεις στη ζωή σου. Δεν είναι πραγματικά σημαντική. Εγώ δεν δίνω σημασία σε τέτοια θέματα.»

Οι παραπάνω δηλώσεις εξόργισαν πολλούς «βαμμένους» οπαδούς των Kiss που έβριζαν τον τραγουδιστή των Melvins σε διάφορες διαδικτυακές τοποθεσίες, οπότε ο Osborne ξαναπήρε θέση:

«Δεν θυμόμουν καν αυτές τις δηλώσεις μου μέχρι που είδα στο internet όλο αυτό το θέμα. Εγώ δεν θα ασχολούμουν ποτέ με αυτό, αν δεν με είχε ΡΩΤΗΣΕΙ ο δημοσιογράφος. Μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω τι ήταν αυτό που αναστάτωσε τα trolls των Kiss. Νομίζω ότι νευρίασαν επειδή αποκάλεσα τον Ace και τον Peter αλκοολικά πρεζάκια - λες και δεν το ξέρει όλος ο κόσμος. Λίγο να ψάξεις στο διαδίκτυο θα δεις τον Gene να εξηγεί ότι αυτοί οι δύο δεν έπαιξαν καν σε δίσκους όπως το "Destroyer" εξαιτίας της συμπεριφοράς τους. Για να γίνει η δουλειά, τα νηφάλια μέλη των Kiss αναγκάστηκαν να προσλάβουν άλλους να το κάνουν. Όλοι εσείς οι μαλάκες και ξερόλες τα ψάξατε καθόλου αυτά ή απλά δεν πιστεύετε τον Gene; Ποιος ξέρει...»
  • SHARE
  • TWEET