Βρετανική περιοδεία για τους Planet Of Zeus - Πήραν την θέση των διαλυμένων πια Anti-Mortem

Ξεκινούν στις 5 Νοεμβρίου από το Leeds

29/10/2014 @ 21:14
Οι Planet Of Zeus πρόκειται να βρεθούν τις επόμενες ημέρες στην Μεγάλη Βρετανία για συμμετάσχουν στην περιοδεία Lords Of The Riff 2, «εκμεταλλευόμενοι» την αναπάντεχη διάλυση των Αμερικανών hard rockers, Anti-Mortem.

Η εν λόγω περιοδεία αποτελείται από έντεκα συνολικά ημερομηνίες μεταξύ 5 και 16 Νοεμβρίου, με αφετηρία το Leeds και σημείο τερματισμού το το φημισμένο Garage του Λονδίνου.

Εκτός από τους Planet Of Zeus που αντικαθιστούν τους Anti-Mortem, στην περιοδεία θα συμμετέχουν ακόμη οι Kyng από το Los Angeles και οι Lionize από το Maryland. Αναλυτικές λεπτομέρεις θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο



Όσον αφορά τους Anti-Mortem τώρα, αιτία της διάλυσής τους ήταν οι σύμφωνα με τον κιθαρίστα Zain Smith οι προσωπικές και καλλιτεχνικές διαφορές μεταξύ των μελών.

Όσοι είχαν ανακαλύψει το εξαιρετικό φετινό ντεμπούτο "New Southern", θα πρέπει για την ώρα να αρκεστούν στις υποσχέσεις των μελών τις μπάντας για νέα σχήματα που πρόκειται να δημιουργήσουν.

Στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε εκτός από την κριτική του δίσκου, την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Χρήστο Καραδημήτρη ο έτερος κιθαρίστας, Nevada Romo.
  • SHARE
  • TWEET