Κυκλοφορεί και πάλι σε βινύλιο 180gr το "Blood Nirvana" των Last Drive

Στις 20 Φεβρουαρίου σε 500 αντίτυπα με νέο mastering και ένθετο

06/02/2017 @ 12:42

To 1990 ήταν η χρονιά που βρήκε την ελληνική ανεξάρτητη σκηνή στο σημείο της απόλυτης ακμής της. Γεγονός καθόλου τυχαίο καθώς η πρώτη γενιά ανθρώπων που μεγάλωσε σε μια χώρα που για πρώτη φορά είχε βασικούς δημοκρατικούς κανόνες, είχε φτάσει στην ενηλικίωσή της. Ένα μη ελεγχόμενο και καθόλου χειραγωγήσιμο, μουσικό κίνημα ήταν σε πλήρη εξέλιξη.

Μία από τις μπάντες που στάθηκαν στην αιχμή αυτού, ήταν φυσικά οι The Last Drive. Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, ένα EP και ένα single είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν τον δικό τους πιστό πυρήνα ακροατών. Αποφασίζουν να μην επαναλάβουν τον εαυτό τους και να ηχογραφήσουν το εκρηκτικό "Blood Nirvana", έναν δίσκο που μουσικά ξέφευγε από τα στενά μουσικά όρια του garage. Πιο σκληρός και γρήγορος από τα προηγούμενα άλμπουμ της μπάντας, περιείχε κομμάτια όπως τα "Overloaded", "Desert Rose", "The Bad Roads", "Cool Spine", μεταξύ άλλων, που συνεχίζουν να αποτελούν ακόμα και σήμερα σημεία αναφοράς στα live τους.

Oι Labyrinth Of Thoughts Records και The Lab Records επανακυκλοφορούν το "Blood Nirvana" σε 500 αντίτυπα, όλα σε μαύρο χρώμα. 

Με νέο mastering.

Για πρώτη φορά σε βινύλιο 180gr. Με νέο ένθετο, που περιέχει ανέκδοτες φωτογραφίες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 20 Φεβρουαρίου 2017.

labyrinthofthoughts.gr
facebook.com/thelabrecordsgreece

The Last Drive - Blood Nirvana

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET