Blackfield και Baby Guru προστίθενται στο line-up του Ejekt Festival 2011

01/06/2011 @ 14:18
Μετά τους Amy Winehouse, Moby και The Vaccines, που έχουν ήδη ανακοινωθεί, το line-up του Ejekt 2011 συμπληρώνεται από δύο ακόμα ονόματα, τους Blackfield και τους Baby Guru.



Blackfield

Τραγούδια όπως τα "Hello", "Pain", "Blackfield" τους έχουν καθιερώσει στα playlist των ροκ ραδιοφώνων της χώρας μας. Οι Blackfield, το ιδιαίτερα αγαπημένο στην Ελλάδα συγκρότημα του κορυφαίου μουσικού και παραγωγού Steven Wilson (των Porcupine Tree) και του Aviv Geffen, επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια, για μια εμφάνιση στο Ejekt 2011, με την ευκαιρία της πρόσφατης κυκλοφορίας του νέου, τρίτου άλμπουμ τους, "Welcome To My DNA".

Baby Guru
Free press και sites τους υποδέχτηκαν ως το καλύτερο νέο ελληνικό συγκρότημα της τελευταίας χρονιάς. Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους δικαίωσε το hype και με το παραπάνω. Οι συγκρίσεις με τους Suicide και τους Spacemen 3 είναι τιμητικές αλλά και δικαιολογημένες. Οι Baby Guru έχουν βρει τον τρόπο να μπλέκουν ψυχεδέλεια, τζαζ και ροκ και να ακούγονται μοναδικοί.

Ejekt Festival
22 Ιουνίου 2011
Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Εισιτήρια:
Πωλούνται ήδη προς 50 ευρώ στο www.ticketarena.gr, στα καταστήματα Public Αθήνας και Tickethouse Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Την ημέρα του φεστιβάλ θα πωλούνται προς 55 ευρώ μόνο από τα ταμεία του.

Πληροφορίες: 210-9611118 και στο www.detoxevents.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET