Bill Ward: «Δεν είναι φίλος μου πια ο Ozzy»

Ο θρυλικός drummer των Black Sabbath θεωρεί, όμως, φίλους του τους Geezer Butler και Tony Iommi

23/04/2014 @ 23:45
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το DC Heavy Metal, ο θρυλικός drummer των Black Sabbath, Bill Ward, μίλησε για τις τωρινές του σχέσεις με τους πρώην συνοδοιπόρους του στο τεράστιο αυτό συγκρότημα.

«Πάντα ήμουν ανοιχτόμυαλος στο θέμα του να ξαναπαίξω με τους Black Sabbath. Αγαπάω την μπάντα. Μου λείπουν απίστευτα. Μακάρι να μπορούσαμε να βρούμε μια λύση που να ήμασταν όλοι ok.»

«Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι να ξέρω ότι μπορώ να παίζω drums όσο καλά θέλω. Δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να συζητήσω μαζί τους αν πίστευα ότι δεν μπορώ να παίξω όσο καλά χρειάζεται.»

«Όπως και να 'χει, πρέπει να προσέχω με τις δηλώσεις μου, μην πω παραπάνω απ' όσα πρέπει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι ανοιχτός. Μου λείπει απίστευτα πολύ να παίζω με τον Geezer. Μου λείπει μέχρι θανάτου. Και μου λείπει το να παίζω με τον Tony. Προφανώς μου λείπει και ο Oz. Όσον αφορά εμένα, αυτό που ξέρω είναι ότι έχασα ένα φίλο. Έναν άνθρωπο που αγαπούσα και αγαπάω πάρα πολύ. Αλλά θα πρέπει να σκεφτώ από την αρχή το πόσο πρόκειται να τον εμπιστεύομαι και να τον αγαπάω...»
  • SHARE
  • TWEET