Behemoth live τον Απρίλιο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι metallers από την Πολωνία επιστρέφουν λίγους μήνες μετά το «Heavy by the sea»

17/10/2014 @ 15:48
Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε από τη σελίδα τους στο facebook (διαβάστε εδώ) πως οι Behemoth θα είναι τον Απρίλιο στη χώρα μας για 2 συναυλίες.

Συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου (Παρασκευή) θα βρεθούν στο Fuzz της Αθήνας και την επόμενη στο Principal της Θεσσαλονίκης. Καμία άλλη πληροφορία σχετικά με την προπώληση και τις τιμές εισιτηρίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, κάτι που θα συμβεί άμεσα και θα σας ενημερώσουμε.

Η εμφάνιση των Πολωνών στο καλοκαιρινό «Heavy by the sea» ήταν εντυπωσιακή, αν και νωρίς το απόγευμα. Ο Θεοδόσης Γενιτσαρίδης είχε γράψει: «Μάλλον θα έπρεπε να βγουν πιο αργά. Να έχει σκοτεινιάσει. Αυτό φάνηκε με το που έπεσε ο ήλιος, τα φώτα και οι καπνοί βοήθησαν την ατμόσφαιρα τους και τελικά αποδείχθηκε, ότι ήταν κακό να τους βλέπεις μέρα. Βαμμένοι και μαυροντυμένοι, ήταν για λύπηση μέσα στο λιοπύρι. Αλλά όπως και να έχει, η δύναμη των κομματιών τους, ο τελευταίος υπέροχος δίσκος τους, το τρομερό μπάσο, η δύναμη στις φωνές και η σαπίλα τους, ήταν υπεραρκετά να με κάνουν να τους εκτιμήσω κι άλλο».

  • SHARE
  • TWEET