Band Complete: Μεγάλος διαγωνισμός από την SAE Athens

01/11/2012 @ 12:16
Έχεις συγκρότημα; Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του Band Complete και ζήσε μία μοναδική μουσική εμπειρία!
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 3/12!

Το Band Complete, το καινοτόμο εκπαιδευτικό εγχείρημα που πρώτη παγκοσμίως δημιούργησε η SAE Athens, αναζητά τη νέα μπάντα, το υλικό της οποίας θα ηχογραφήσει και θα προωθήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι σπουδαστές των τμημάτων Music Business & Creative Industries και Advanced Audio Production, μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου συμπράττουν και εργάζονται σε πραγματικές συνθήκες μουσικής βιομηχανίας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η μπάντα έχει την ευκαιρία να βιώσει σε επαγγελματικό επίπεδο όλα τα στάδια της δημιουργικής διαδικασίας παραγωγής ενός ΕΡ όπως είναι η ηχογράφηση, η δημιουργία video clip, η παραγωγή artwork,  η φωτογράφιση, η προώθηση και η διοργάνωση live που προσφέρει δωρεάν το Band Complete!

Μεταξύ των συνεργατών του Band Complete βρίσκεται ο διεθνούς φήμης και υποψήφιος για Grammy παραγωγός Chris Tsangarides (Thin Lizzy, Judas Priest, Black Sabbath, Concrete Blonde κ.ά.) καθώς και μια ομάδα αναγνωρισμένων επαγγελματιών, όπως η φωτογράφος Ειρήνη Μιχοπούλου, η δημιουργική ομάδα video clip White Room, το graphic design studio NEU και το promo agency, Dreambox Creative Communications.

Η μπάντα του πρώτου Band Complete, Puta Volcano, βρέθηκε στην τριάδα που προτάθηκε για support group στη συναυλία των Red Hot Chili Peppers στην Ελλάδα, ενώ για το εκπαιδευτικό έτος 2011-2012 επιλέχθηκαν οι Stonebringer, από το χώρο του hard rock ήχου, η δουλειά των οποίων θα παρουσιαστεί live το Δεκέμβριο. Δείτε στιγμιότυπα από τις ηχογραφήσεις των Stonebringer με τον Chris Tsangarides στα στούντιο της SAE Athens:



Δηλώστε συμμετοχή στο Band Complete μέχρι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012 στέλνοντας:

- CD με τέσσερις (4) τουλάχιστον συνθέσεις της μπάντας
- Στίχοι των τραγουδιών
- Φωτογραφία της μπάντας
- Βιογραφικό της μπάντας

Αποστολή ή παράδοση στη διεύθυνση: SAE Athens, υπόψιν Band Complete, Κοραή 2, Μοσχάτο, Τ.Κ. 18345 ή ηλεκτρονική αποστολή μέσω wetransfer.com στο athen@sae.edu.

Περισσότερες πληροφορίες και όροι συμμετοχής: athens.sae.edu/bandcomplete

Σημείωση: Όλα τα είδη μουσικής είναι αποδεκτά!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET