Αυτοί μπαίνουν στο Rock and Roll Hall of Fame

H «τάξη του 2015» αριθμεί πέντε νέα ονόματα και δύο τιμητικές παρουσίες

16/12/2014 @ 16:01
Το Αμερικανικό Rock and Roll Hall of Fame, ένας θεσμός με πολλούς φίλους και αρκετούς «εχθρούς» ανακοίνωσε τα ονόματα τα οποία θα εισαχθούν σε αυτό το 2015.

Ποιοί είναι; Ο μεγάλος Lou Reed, οι Green Day, ο αξέχαστος Stevie Ray Vaughan και οι Double Trouble,  η Joan Jett and the Blackhearts, ο Bill Withers με τους Paul Butterfield Blues Band ενώ τιμητική είσοδο θα δοθεί σε Ringo Starr και στην R&B μπάντα από τα 50s, τους "5" Royales.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 18/4/2015 στο Κλίβελαντ. Οι Green Day, προς έκπληξη πολλών, κατάφεραν με την πρώτη χρονιά που είχαν δικαίωμα εισόδου (το ντεμπούτο EP, "1,000 Hours", βγήκε το 1989) να το καταφέρουν. Ο Billie Joe Armstrong δήλωσε πως δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα και πήγε για έναν περίπατο μόλις το έμαθε.

Τι ίδιες δηλώσεις «ταπεινοφροσύνης» έκανε και η Joan Jett ενώ αντίθετα ο Bill Withers, απών από τα μουσικά πράγματα για σχεδόν τρεις δεκαετίες, έδειξε έκπληκτος και χαλαρός. «Δεν θεωρώ πως είναι τίτλος τιμής, ούτε κάποιος μου το χρωστούσε. Καλό είναι βέβαια και θα πρέπει να αγοράσω κοστούμι»!.

Πριν λίγες μέρες είχαμε δημοσιεύσει τη λίστα με τις προτιμήσεις των online ψηφορόρων-οπαδών. Οι Nine Inch Nails με το υψηλό 22.20% έμειναν εκτός, ενώ οι Green Day είχαν μόλις το 2.59%!
  • SHARE
  • TWEET