«Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με κράτησε όρθιο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας»

Ο Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour) ανοίγεται στο You Rock Foundation

25/10/2014 @ 16:11
Ο Corey Taylor εμφανίστηκε σε ένα νέο βίντεο του You Rock Foundation, όπου μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άστεγοι, την κατάθλιψη και την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει.

Ο Taylor λέει ότι ναδίρ της ζωής του ήταν όταν ζούσε κάτω από μία γέφυρα και προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του καταπίνοντας μια χούφτα χάπια.

«Το μόνο πράγμα που με βοήθησε ήταν το γράψιμο κομματιών», είπε ο Taylor. «Όταν έγραφα, μόνο τότε ένοιωθα ότι θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Μου έδινε μια διέξοδο ώστε να βγάλω από το σύστημά μου μια πρωτόγονη κραυγή, χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να βγάλω κραυγή. Η κραυγή ήταν εκεί, για όταν την χρειαζόμουν, αλλά επιπλέον μπορούσα να τραγουδήσω. Αυτό με έκανε να μπορώ να ελέγχω τα συναισθήματά μου χωρίς να τρελαθώ.»

Ο διάσημος τραγουδιστής έκλεισε λέγοντας «Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ. Υπάρχει πάντα διέξοδος. Όλα είναι προσωρινά. Ο πόνος είναι προσωρινός. Η κατάθλιψη είναι προσωρινή. Είστε πιο δυνατοί απ' όσο νομίζετε. Μπορείτε να τα καταφέρετε. Είστε σημαντικοί, σας χρειαζόμαστε και ...you rock!»

Διαβάστε για τον Corey Taylor στο άρθρο της στήλης 10 που επιμελήθηκαν ο Χρήστος Καραδημήτρης και ο Ιάσονας Τσιμπλάκος, με θέμα σύγχρονους τραγουδιστές σε δύο ή παραπάνω συγκροτήματα, στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET