Αυτή είναι η αόρατη δύναμη πίσω από τους Accept

Ο Wolf Hoffman μιλάει για την σύζυγό του και πρώην manager και στιχουργό της μπάντας

03/12/2014 @ 20:40
Wolf Hoffmann και Peter Baltes παραχώρησαν -στα πλαίσια της εμφάνισης των Accept στο Ελσίνκι- συνέντευξη στο MusicInterviewCorner, με τον σπουδαίο κιθαρίστα να αναφέρεται εκτενώς στην συζυγό του και πρώην manager και στιχουργό της μπάντας, Gaby Hauke ή Deaffy.

Η αφορμή δόθηκε όταν οι δύο μουσικοί ρωτήθηκαν για την εικόνα της μπάντας κατά την δεκαετία του ’80. «Η σύζυγός μου και η manager μας, Gaby, είχε πολλές ιδέες όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε καταρχάς ο Hoffman, συμπληρώνοντας:

«Είναι υπεύθυνη για πολλούς από τους στίχους και πολλά από τα εξώφυλλα, είχε πολλές ιδέες που υλοποιήθηκαν. Οτιδήποτε έχει σχέση με την μπάντα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σχετίζεται με δικές της ιδέες. Αποτελεί πράγματι την αόρατη, σιωπηρή δύναμη πίσω από την μπάντα. Μερικές φορές είμαστε σαν μαριονέτες που τις κινεί εκείνη. Ελέγχει το μυαλό μας.»

Οι Accept κυκλοφόρησαν στα μέσα Αυγούστου τον τρίτο κατά σειρά τουλάχιστον εξαιρετικό δίσκο μετά από την επιστροφή τους στην ενεργό δράση το 2009. Εκτός από την κριτική του "Blind Rage", στις σελίδες του Rocking.gr θα βρείτε μία ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Wolf Hoffmann.
  • SHARE
  • TWEET