Έρχεται το πρώτο Arcane Angels Festival

Και έχει... άρωμα Virus

05/09/2016 @ 10:37

To πρώτο Arcane Angels Festival έχει... άρωμα Virus, προσφέροντας exclusive merchandise υλικό

Η Arcane Angels Records αποτελεί ένα Αθηναϊκό label με στόχο τις σκιερές αποχρώσεις της ευρύτερης rock/metal μουσικής, αλλά και με ιδιαίτερη έμφαση στις αρετές του διεθνούς black metal ήχου. Σε μια προσπάθεια καθιέρωσης του δικού της festival, ακολουθώντας τα standards που καθορίζουν τα περισσότερα Ευρωπαϊκά labels, παρουσιάζει για πρώτη φορά σε club shows στην Ελλάδα τους Νορβηγούς avant-rockers Virus, με τους «δικούς μας» Hail Spirit Noir, ως νέους τους labelmates, στις πρώτες τους live εμφανίσεις. 

Το καρέ έρχεται να συμπληρώσει ο κύκλος της Ολλανδικής Haeresis Noviomagi, με τους black metallers Turia και Lubbert Das να επενδύουν τον χρόνο τους σε demoesce, μα συνάμα μαγνητικές, ατμοσφαιρικές εκφάνσεις. Στο πλευρό τους, ως τελική προσθήκη μένουν οι Βέλγοι Drawn Into Descent, το μουσικό ύφος των οποίων φέρει αρκετές ομοιότητες με την φύση μελωδικών στιγμών εκπροσώπων της κατηγορίας των Agalloch. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι δύο μπάντες μοιράστηκαν προσφάτως την σκηνή, στην τελευταία όπως αποδείχθηκε περιοδεία των Αμερικανών.

Σε συγκερασμό, η Arcane Angels Records παρουσιάζει την επανακυκλοφορία του "Demo 2000" των Νορβηγών avant-rockers Virus, προς αποκλειστική διάθεση στις δύο συναυλίες τους στην Ελλάδα. Όντας ένα long-out-of-print και περιζήτητο αντικείμενο, η εταιρία δηλώνει πως θα θέσει κάθε δυνατό μέσο στη διάθεσή της προς σχηματισμό της απόλυτης έκδοσής του, σε ένα ειδικό tape box με την προσθήκη ενδιαφέροντων... ασημένιων αξεσουάρ. Η δισκογραφική πρόκειται να δημοσιεύσει φωτογραφίες της έκδοσης τόσο στην σελίδα της, όσο και στα ανάλογα FB event στο κοντινό μέλλον.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω viva.gr και σε καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt.
Early-bird tix: 16 € 
Επόμενα 200 εισιτήρια: 18 €
Υπόλοιπο προπώλησης: 20 €

ArcaneAngels.com
facebook.com/ArcaneAngelsRecs

28/10/2016, Παρασκευή @ στο Κύτταρο Live Club (Αθήνα)
Arcane Angels Fest XIII - I: Virus [Nor], Hail Spirit Noir [Grc], Turia [Nld], Drawn Into Descent [Bel], Lubbert Das [Nld]
FB event
Tix

29/10/2016, Σάββατο @ Eightball Club (Θεσσαλονίκη)
Virus [Nor], Hail Spirit Noir [Grc], Agnes Vein [Grc]
FB event
Tix

Arcane Angels Festival

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET