Απών ο Dave Grohl από το ντοκιμαντέρ του Cobain

Έκπληξη προκάλεσε η μη παρουσία του Grohl από το "Montage of Heck" – Τι λέει ο σκηνοθέτης

26/01/2015 @ 11:49
Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ "Montage of Heck" για τον ηγέτη των Nirvana, Kurt Cobain έκανε την πρεμιέρα του πριν λίγες μέρες στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Sundance.

Oι πρώτες κριτικές είναι τουλάχιστον εξαιρετικές (η φωτογραφία/ πίνακας, είναι η πρώτη που δόθηκε στη δημοσιότητα) αλλά αυτό που συζητήθηκε από πολλούς, είναι η απουσία του «πανταχού παρών» Dave Grohl από την ταινία. Ενώ υπάρχουν συνεντεύξεις από αυτούς που όλοι περιμέναμε, όπως οι Courtney Love, ο Krist Novoselic, οι γονείς του, ο Grohl ήταν απών.

Ο σκηνοθέτης Brett Morgen ξεκαθάρισε πως πήρε συνέντευξη από τον Grohl πριν λίγες εβδομάδες, αλλά δεν ήταν δυνατόν να μονταριστεί εκ νέου η ταινία, καθώς η κόπια ήταν έτοιμη για το φεστιβάλ. Ο ίδιος όμως δεν ακούστηκε συγκεκριμένος αν τελικά ο Grohl είναι «μέσα» όταν το ντοκιμαντέρ προβληθεί από το ΗΒΟ αλλά και στους κινημαγράφους της Βρετανίας σε τρεις μήνες.

«Έτσι κι αλλιώς, αυτό που είδατε είναι η ταινία που ήθελα. Δεν επιδίωξα να έχω πολύ κόσμο στην ταινία. Ελπίζω όμως, κάποια στιγμή, να δούμε και την βερσιόν με τον Grohl» ήταν τα λόγια του.
  • SHARE
  • TWEET