Aποχώρησαν από τους Accept, Ηerman Frank και Stefan Schwarzmann

H μπάντα τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τους Panzer

28/12/2014 @ 19:02
Ο κιθαρίστας Herman Frank και ο ντράμερ Stefan Schwarzmann ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τους Accept.

To αντίο τους ήταν φιλικό, καθώς έδειχνε αναπόφευκτο να κρατήσουν τις... δύο θέσεις τους, καθώς έχουν πολλά σχέδια με τους Panzer. Η ανακοίνωση της μπάντας, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Oι Accept θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους Herman Frank και Stefan Schwarzmann για τα τελευταία τέσσερα και περισσότερα χρόνια που ήταν μαζί μας. Όλοι και μαζί οι οπαδοί, ξέραμε πως έχουν και τις δικές τους καριέρας και κάποια στιγμή θα συνέπεφταν χρονικά. Είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο με τους Panzer και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες»

Οι Accept αναφέρουν πως η περιοδεία τους τη νέα χρονιά θα προχωρήσει κανονικά. Ο Ηerman έγινε μέλος των Accept το 1982 και συμμετείχε στο "Balls To The Wall" το 1983, λίγο πριν αποχωρήσει για πρώτη φορά. Στο reunion για τις φεστιβαλικές εμφανίσεις των Accept το 2005, ξανάγινε μέλος, ως δεύτερος κιθαρίστας δίπλα βέβαια από τον Wolf Hoffmann και έπαιξε στους τρεις τελευταίους δίσκους, τα "Blood of the Nations", "Stalingrad" και το φετινό "Blind Rage". O Schwarzmann περιόδευσε μαζί τους το 1992-1994 και έγινε μόνιμος από το 2005.

Ο Frank είναι μέλος των Panzer, παρέα με τον Schmier, τον frontman των Destruction και τον Stefan Schwarzmann και το ντεμπούτο τους "Send Them All To Hell" κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα.

Μιλώντας στον Κώστα Πολύζο πριν λίγες μέρες, ο Herman Frank είχε πει: «Θέλω να πω πως γράφω συνέχεια μουσική την οποία οι Accept δεν θα χρησιμοποιήσουν, οπότε για να εκφράσω όλες αυτές τις ιδέες που έχω, τρέχω project σαν τους Panzer». Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη από εδώ

Να θυμίσουμε πως οι Accept θα είναι το Σάββατο 23 Μαίου στο Gagarin της Αθήνας και την επόμενη στο Principal Club της Θεσσαλονίκης.
  • SHARE
  • TWEET