Αποχωρεί από τους Spock's Beard ο Nick D'Virgilio

21/11/2011 @ 12:56
Πλήγμα για τους φίλους του progressive rock αποτελεί η απόφαση του Nick D'Virgilio να αποχωρήσει από τους Spock's Beard, λόγω έλλειψης χρόνου και καθώς, όπως αναφέρει, για κανένα από τα μέλη του συγκροτήματος δεν είναι αυτή η βασική πηγή εισοδήματος.

Συγκεκριμένα, ο D'Virgilio, που είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός, όντας drummer, τραγουδιστής και κιθαρίστας, εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια με το περιοδεύον μουσικό show "Totem" των Circue Du Soleil, κάτι που τον υποχρέωσε το καλοκαίρι να χάσει για πρώτη φορά συναυλίες των Spock's Beard.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, το πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο πιεστικό, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να ανταποκριθεί στο πρόγραμμα που θέλουν να ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μέλη των Beards και ως εκ τούτου θέτει τον εαυτό του εκτός συγκροτήματος. Σέβεται την επιθυμία των υπολοίπων να συνεχίσουν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ξαναβρεθούν μαζί στο μέλλον, καθώς αυτή η εξέλιξη έρχεται αναγκαστικά.

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ την πλήρη ανακοίνωση του D'Virgilio και να θυμηθείτε τα όσα μας είχε πει μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του συγκροτήματος, "X", σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rocking.gr.

Για την ιστορία, ο D'Virgilio, μετά τη φυγή του Neal Morse, εκτός από τα drums ανέλαβε και χρέη frontman στους Spock's Beard, οι οποίοι πλέον αλλάζουν ταυτότητα ολοκληρωτικά.
  • SHARE
  • TWEET